Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a primit premiul pentru cel mai bun smartphone la Global Mobile Awards din cadrul Mobile World Congress 2021

Distribuie

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a câștigat premiul Best Smartphone, fiind astfel recunoscut pentru specificațiile premium și designul inovator

București, România – 6 iulie 2021 – Samsung Electronics Ltd. are onoarea să anunțe că Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a câștigat premiul pentru cel mai bun smartphone la Global Mobile Awards (GLOMO Awards) în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2021. Premiile anuale GLOMO premiază specficiațiile hardware, software, precum și serviciile care inovează în industria mobilă din întreaga lume.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Cel mai bun smartphone

La ceremonia de decernare a premiilor, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a fost desemnat „Cel mai bun smartphone” al ultimului an. Smartphone-ul, care are un sistem de camere de calitate profesională și un display inteligent este alegerea ideală pentru utilizatorii care doresc să facă fotografii extraordinare. Este, de asemenea, primul telefon din seria S care acceptă S Pen, pentru productivitate ridicată. Având toate aceste specificații, alături de un design elegant, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este cel mai bun produs Samsung în prezent.

 

Juriul categoriei a afirmat: „Cel mai bun smartphone Android produs de Samsung vine la pachet cu o gamă completă de specificații, display AMOLED, cele mai bune camere și multe altele – acest telefon merită cu adevărat titlul de cel mai bun smartphone din 2021.”

În această categorie a fost selectat și Samsung Galaxy S20 FE, care a adus specificațiile preferate ale fanilor Galaxy S20 mai aproape de marea majoritate a publicului, incluzând aici camerele alimentate de AI și display-ul Infinity-O de 120Hz.

Suntem onorați că am am primit recunoaștere într-o categorie atât de competitivă la premiile GLOMO din acest an. Samsung are o istorie lungă în ceea ce privește inovația, iar scopul nostru este să oferim oamenilor dispozitive care să răspundă nevoilor lor acum, precum și în viitor. Pe măsură ce utilizatorii cresc, într-o modalitate variată și dinamică, ne-am angajat în călătoria de dezvoltare a dispozitivelor care sunt iubite de aceștia, indiferent de locul în care se află pe glob”, declară Stephanie Choi, Senior Vice President & Head of Marketing, Mobile Communications Business din cadrul Samsung Electronics.

Felicitări tuturor câștigătorilor și nominalizaților la premiile GLOMO ale GSMA 2021. Întruchipați cu adevărat tema evenimentului din acest an, Connected Impact. Având în vedere circumstanțele provocatoare cu care ne-am confruntat cu toții în ultimele 15 luni, este mai important ca niciodată să ne adunăm pentru a recunoaște inovația incredibilă și ingeniozitatea care modelează industria noastră, precum și impactul pozitiv pe care aceasta îl are asupra lumii din jurul nostru”, a declarat John Hoffman, CEO, GSMA Ltd.

Pentru mai multe informații despre cele mai recente dispozitive și servicii Galaxy, vă rugăm să vizitați news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com, www.samsung.com.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *