Cele mai bune parfumuri orientale

Distribuie

Scufundă-te în oceanul de parfumuri arăbești din lumea Orientului. Parfumurile arăbești de lux au o tradiție de o mie de ani, ingrediente neobișnuite și modalități originale de a crea compoziții unice. De aceea, ele diferă de parfumurile clasice cu care sunt obișnuite toate femeile.

Fă cunoștință cu acele parfumuri arăbești de damă exotice Meydan, Royal, Hikayati și alte arome orientale care strălucesc prin condimentele lor, tonurile de lemn și mirosurile expresive ale florilor. Ingredientele lor preferate includ arborele rar de agar, scorțișoară, vanilie, piper, lemn de santal, smirnă și tămâie. Parfumurile arăbești sunt o alegere excelentă pentru oricine preferă mirosurile intense neobișnuite.

Dacă ai observat cum se schimbă aroma parfumului pe piele după un timp, acest fenomen este identificat ca „note diferite” ale aromei. Fiecare parfum este compus din diverse note. Notele de vârf sunt ceea ce simţi la prima picătură si sunt de obicei ușoare, răcoritoare, revigorante. Notele de mijloc sunt inima parfumului. De obicei sunt florale și dulci, cu o durată de aproximativ o oră pe piele. Notele de bază sunt cele mai durabile și mai grele. Sunt bogate și lemnoase.

Parfum de lăcrămioare bogat, blând și senzual

Parfumul oriental este adesea descris ca fiind bogat, blând și senzual. Aroma orientală este distinctă și memorabilă, caldă și de lungă durată. Notele sunt pline, dense, ceea ce le face potrivite pentru un parfum de seară pe care îl poți purta până dimineața. Notele tipice sunt ​​lăcrămioară, note florale, note fructate. Condimentele în sine sunt ​​ambră, mosc, vanilie. De aromele de flori domestice și exotic, cunoscute și necunoscute ale Orientului te poți îndrăgosti ușor. Aromele florale sunt ca un buchet superb realizat de un florar priceput, deoarece se disting nu numai prin parfumurile lor, ci și prin culorile petalelor și staminelor lor. Ingredientele florale obișnuite sunt: ​​ulei de trandafir, iasomie, iris, violetă, frezie, bujor, zambilă, narcisă și crin din vale.

Parfum arăbesc de damă Meydan

Meydan este un parfum lăcrămioare care întruchipează echilibrul subtil dintre struguri și zmeură, cu note florale de lăcrămioare și ambră, mosc și vanilie exotică pentru un parfum unic și de dorit. Îmbunătățit de prezența moscului, eliberează tonuri bântuitoare care seduc cel mai exigent simț al mirosului. Notele lemnoase sunt netezite pentru a accentua prospețimea lăcrămioarei. Se aude un acord delicat de note florale și note fructate, îmbinate  cu notele de mosc alb care creează senzualitate. Fructele dulci trec printr-un tremur brusc și se simte pulsația de ambră.

Poți aplica acest parfum pe piele cu o mișcare largă, învăluitoare sau îl poți aplica pe păr sau pe lenjeria de pat, înainte de a merge la culcare. Se strecoară un sentiment de mister și dorința de a seduce în privat, departe de privirile curioase. Sunetul ușor al notelor de iasomie este dezvăluit datorită abundenței acordurilor de fructe și a notelor de ambră și mosc care sunt responsabile de senzualitate. În combinația de note de lumină și umbră, aroma devine orientală. Vei deveni tu însuți doar atunci când accepți toate fațetele caracterului tău, inclusiv intenția. Uneori este necesar să încalci regulile și să devii senzuală, seducătoare și sexy cu un parfum de lăcrămioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *