Huawei lansează primul ceas profesional pentru pasionații de sport

Distribuie

HUAWEI WATCH GT Runner este cel mai precis smartwatch Huawei destinat alergătorilor

 

București, 23 martie 2022 – Huawei Consumer Business Group a anunțat lansarea primului său ceas profesional de alergare, HUAWEI WATCH GT Runner. Noul smartwatch Huawei îmbină tot ce e mai bun din renumita serie GT și oferă noi funcții pentru a satisface nevoile alergătorilor, la toate nivelurile de antrenament. Prin înregistrarea datelor de mediu și sănătate, HUAWEI WATCH GT Runner poate formula un plan de antrenament științific și eficient, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă și profesională. Ceasul poate fi achiziționat de pe www.huaweistore.ro la prețul recoamandat de vânzare de 1299 lei, împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i și din rețelele magazinelor de retail partenere. Utilizatorii care achiziționează smartwatch-ul în perioada 23 martie – 5 aprilie din magazinul Huawei pot primi și un abonament premium de 12 luni în aplicațiile Adidas Running & Training dacă scriu un review pe site și solicită apoi beneficiul.

HUAWEI WATCH GT Runner (1)

HUAWEI WATCH GT Runner dispune de noua tehnologie de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeenTM 5.0+, oferind o monitorizare precisă și dinamică a ritmului cardiac și nivelului de SpO2, la fiecare pas al alergătorului. Prima antenă ascunsă suspendată din industrie și cele cinci sisteme de poziționare GNSS cu bandă dublă monitorizează cu precizie traiectoria de alergare și oferă o poziționare precisă.

Cele mai așteptate funcții, pe lângă hardware-ul puternic și monitorizarea precisă, sunt Running Ability Index (RAI) și Programul individual de antrenament științific periodic. Sistemul de antrenament profesional de alergare HUAWEI TruSportTM le prezintă utilizatorilor o analiză aprofundată, oferindu-le o imagine de ansamblu asupra datelor precum intensitatea și nivelul antrenamentului, timpul de recuperare, etc. Noul sistem de măsurare a capacității de alergare, Running Ability Index (RAI), le permite utilizatorilor să-și evalueze în mod obiectiv capacitatea de alergare. Folosind RAI și sarcina de antrenament ca nucleu al Programului individual de antrenament științific periodic, alergătorii își pot atinge potențialul maxim. Smartwatch-ul este dotat cu noua tehnologie HUAWEI TruSeen™ 5.0+, fiind astfel cel mai precis smartwatch din familia GT de până acum. În plus, datele referitoare la alergare pot fi partajate cu aplicații terțe prin intermediul aplicației HUAWEI Health.

 

HUAWEI WATCH GT Runner asigură cele mai bune rezultate prin antrenamente profesioniste

HUAWEI WATCH GT Runner evaluează performanța de alergare a utilizatorului folosind algoritmul HUAWEI TruSportTM prin Running Ability Index (RAI). Chiar dacă utilizatorul nu și-a atins potențialul maxim, sistemul poate calcula performanța de alergare pe baza istoricului frecvenței cardiace, ritmului, distanței și altor date multidimensionale și măsoară RAI pentru a clasifica cu precizie capacitatea alergătorilor. HUAWEI WATCH GT Runner este echipat și cu un plan inteligent de adaptare dinamică, axat pe RAI și sarcina de antrenament. În plus, sunt prezentate date profesionale, cum ar fi nivelul de oboseală, indicele de antrenament, efortul aerob/anaerob, pentru a-i ajuta pe alergători să-și analizeze starea și să adapteze planul pentru a-și îmbunătăți rezultatele.

Huawei a dezvoltat Programul individual de antrenament științific periodic pe baza datelor analitice profesionale furnizate de HUAWEI TruSportTM privind condiția fizică. În funcție de datele fizice, istoricul de alergare și obiectivele de antrenament, utilizatorii pot personaliza planurile de alergare în aplicația HUAWEI Health. HUAWEI WATCH GT Runner înregistrează și analizează datele de antrenament ale utilizatorului și identifică în mod inteligent perioadele de bază, de ridicare, de consolidare și de reducere, în funcție de nivelul abilităților atletice și obiectivele utilizatorului, apoi ajustează intensitatea antrenamentului și crește treptat volumul de antrenament pentru a îmbunătăți capacitatea de alergare.

HUAWEI WATCH GT Runner se remarcă prin noua tehnologie HUAWEI TruSeen™ 5.0+

HUAWEI WATCH GT Runner suportă noua tehnologie HUAWEI TruSeenTM 5.0+, aducând un modul nou de frecvență cardiacă, 8 fotodiode dispuse circular, monitorizare dinamică îmbunătățită a frecvenței cardiace, mai mult semnal de intrare și o acuratețe generală a verificării ritmului cardiac. HUAWEI WATCH GT Runner vine cu o carcasă spate 2.5D cu design ergonomic și sticlă curbată șlefuită cu grijă, ce se pliază perfect pe încheietura mâinii. Ceasul este confortabil de purtat și stabil, design-ul reducând eficient interferența luminii externe. Între fotodiode, LED și sticla inferioară se află o lentilă protectoare Fresnel, care nu numai că îmbunătățește estetica, ci oferă și un efect de condensare mai bun. Huawei a proiectat un nou algoritm de selectare a semnalului multicanal și îmbunătățire a fuziunii, optimizând algoritmul de reducere a zgomotului în învățarea profundă AI.

HUAWEI WATCH GT Runner impresionează prin precizie

În procesul de dezvoltare a noii tehnologii HUAWEI TruSeen™ 5.0+, Huawei și-a propus să ofere o experiență mai precisă de monitorizare a ritmului cardiac. Datorită noului modul PPG 5.0, acuratețea monitorizării ritmului cardiac este mult îmbunătățită în comparație cu generația anterioară. În majoritatea scenariilor, abaterea de 10 bpm poate depăși 97%, o precizie la fel de mare ca a unei centuri de ritm cardiac. Prin reducerea interferențelor și zgomotului, HUAWEI TruSeenTM 5.0+ gestionează mai bine zgomotul de mișcare cauzat de mișcarea neregulată și îmbunătățește acuratețea verificării ritmului cardiac în timpul antrenamentului de mare intensitate (yoga, aerobic, coardă etc.).

HUAWEI WATCH GT Runner oferă performanțe excelente într-un corp de ceas mic și dispune de cinci sisteme majore de satelit: GPS + Beidou + GLONASS + Galileo + QZSS. Design-ul inovator îmbunătățește performanța antenei GPS cu 135% în comparație cu estetica tradițională, soluționând problemele ce țin de precizia poziționării.

HUAWEI WATCH GT Runner vine cu un design aerodinamic pentru o experiență de purtare superioară

HUAWEI WATCH GT Runner este realizat din materiale ușoare și confortabile, cum ar fi corpul din fibră polimerică de înaltă rezistență. Ceasul este asortat cu o ramă ultra-ușoară din ceramică și o coroană din aliaj de titan folosit în industria aerospațială. Greutatea întregului ceas este de doar 38,5 g, perfectă pentru ca atleții să nu simtă ceasul în timp ce aleargă. Cureaua din silicon antibacterian are o rezistență bună la apă, astfel încât sportivii nu trebuie să-și facă griji că transpirația și murdăria vor intra în contact cu cureaua în timpul antrenamentului. HUAWEI WATCH GT Runner vine cu un ecran care afișează date precum sarcina de antrenament, RAI, timpul de recuperare și vremea, pe care utilizatorii le pot personaliza în funcție de nevoi.

HUAWEI WATCH GT Runner este asistentul inteligent pentru fiecare antrenament

HUAWEI WATCH GT Runner se bucură de autonomia puternică a familiei de dispozitive wearable Huawei, oferind o autonomie a bateriei de până la 14 zile în modul inteligent, în scenarii de utilizare tipice și de 8 zile în scenarii de utilizare intensă. Cu funcțiile sale inteligente, personalizate și monitorizarea sănătății, smartwatch-ul este asistentul inteligent de la încheietura mâinii fiecărui alergător.

HUAWEI WATCH GT Runner dispune de un barometru de altitudine integrat, care acceptă și funcția busolă pentru călătorii în siguranță. În plus, redă muzică prin căști sau boxe și vine cu o cantitate mare de spațiu de stocare, pentru până la 500 de melodii. Smartwatch-ul oferă monitorizarea sănătății pe tot parcursul zilei, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac și memento-ul pentru ritm cardiac anormal. Pentru a extinde și mai mult scenariul de utilizare, HUAWEI WATCH GT Runner este susținut de HarmonyOS 2.1, care acceptă un ecosistem bogat de aplicații de călătorii, gaming, stil de viață, divertisment și muncă. Pentru toți atleții și pasionații de antrenamente, HUAWEI WATCH GT Runner oferă aplicații precum Adidas Runtastic, Fitify, Komoot sau Health Sync. Numărul de aplicații disponibile va crește în lunile următoare.

HUAWEI WATCH GT Runner este compatibil cu Android și iOS

HUAWEI Watch GT Runner poate fi folosit cu orice smartphone, atât cu iOS, cât și cu Android, oferind cea mai confortabilă experiență de utilizare pe fiecare ecosistem. Utilizatorul trebuie doar să descarce aplicația HUAWEI Health, după care poate utiliza toate funcțiile de monitorizare a sănătății și de fitness, inclusiv planul inteligent de adaptare dinamică și Healthy Living Shamrock.

Beneficii extinse de la Huawei

Huawei oferă serviciul de garanție, HUAWEI Care ce presupune extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 149 lei pentru WATCH GT Runner.

Abonamentele premium de 12 luni în aplicațiile Adidas Running & Training sunt oferite sub formă de voucher utilizatorilor care achiziționeaza Watch GT Runner din magazinul Huawei până pe 5 aprilie 2022 și scriu un review pe www.huaweistore.ro. Voucherele sunt oferite în limita stocului disponibil.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *