Fabio Capocchi, noul General Manager Motorola pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA)

Distribuie

București, 15 aprilie 2022 –  Motorola anunță numirea lui Fabio Capocchi în funcția  de General Manager al Mobile Business Group (MBG), în regiunea EMEA. În perioada 2021-2022, Motorola a înregistrat creșteri impresionante la nivel de business, iar Capocchi va avea un rol esențial în menținerea și dezvoltarea afacerilor MBG pe viitor.

Motorola face parte din grupul Lenovo Intelligent Devices, un business global producător de PC-uri, dispozitive inteligente și smartphone-uri de top. Portofoliul de produse,  soluții, software-uri și servicii variază de la PC-uri și smartphone-uri, la soluții de realitate augmentată și virtuală (AR/VR).

„Susținem și încurajăm în continuare dezvoltarea prezenței Motorola în întreaga regiune EMEA,” a declarat Francois Bornibus, Vicepreședinte Lenovo și Președinte Lenovo EMEA. „Asistăm la o creștere constantă a brandului, cu unele dintre cele mai promițătoare rezultate financiare din ultimele trimestre. Brandul devine din ce în ce mai puternic și căutăm noi modalități de a ne accelera businessul.  Sub îndrumarea lui Fabio, Motorola poate face pași considerabili în dezvoltarea activă din această regiune.”

Picture1

Capocchi îl succede pe Francois LaFlamme, cel care a condus businessul Motorola în EMEA din septembrie 2019 până în 2022 și care a preluat poziția de Global Chief Marketing Officer și lider strategic în cadrul  Motorola.

Cappochi, fostul lider al diviziei de Marketing și Produse Lenovo în Iberia, a avut un rol esențial în consolidarea primei poziții pe piața de PC-uri, monitoare și tablete Lenovo. Fabio și-a dezvoltat cariera lucrând pentru companii de tehnologie , precum Epson și Asus, unde a fost responsabil pentru dezvoltarea businessului, managementul produselor, vânzări și marketing în Europa.

„Motorola a înregistrat o creștere semnificativă a businessului în ultimii ani, iar brandul se află într-una dintre cele mai puternice poziții de până acum pentru a-și crește cota de piață în EMEA”, a spus Fabio. „Sunt sigur că, împreună cu echipa Motorola, vom reuși să amplificăm evoluția brandului cu fiecare produs nou lansat .”

 

Despre Lenovo & Motorola

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie de 60 de miliarde de dolari revenue Fortune Global 500 care deservește clienți din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrându-ne pe o viziune îndrăzneață de a furniza tehnologii mai inteligente pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și capacitează (soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează o societate digitală mai incluzivă, de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în întregime de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul blogului nostru StoryHub și Motorola Global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *