HUAWEI MateBook D 15 AMD este laptop-ul ideal pentru orice scenariu de utilizare

Distribuie

București, 15 aprilie 2022 – Huawei Consumer Business Group a lansat recent cel mai nou model din gama laptop-uri, HUAWEI MateBook D 15. Laptop-ul vine cu cea mai bună experiență de utilizare dovedită prin ADN-ul moștenit de la generația MateBook, exprimat prin design-ul ieșit din comun, tehnologia inovatoare și interacțiunea inteligentă pe care le oferă. Estetica atrăgătoare, calitatea construcției, ecranul FullView de 15,6 inci și performanța sunt doar câteva motive care transformă laptop-ul în alegerea perfectă pentru utilizatori indiferent de nevoile lor. Laptop-ul HUAWEI MateBook D15 AMD poate fi comandat pe www.huaweistore.ro, dar și în rețelele de retail partenere la prețul recomandat de vânzare de 3599 lei.

Huawei își centrează întreaga activitate pe consumatori, cu scopul de a încerca să înțeleagă și să răspundă nevoilor acestora și profitând de expertiza sa în telecomunicații și tehnologia dispozitivelor inteligente, compania a construit un ecosistem pentru toate scenariile. HUAWEI MateBook D 15 se dovedește a fi un dispozitiv portabil, puternic și elegant potrivit pentru orice experiență de utilizare.

HUAWEI MateBook D 15 AMD

HUAWEI MateBook D 15 – un dispozitiv inovator

Utilizatorii de laptop sunt în căutarea unui mediu important ce oferă experiențe inteligente pe mai multe ecrane, completând și armonizându-se perfect cu alte dispozitive, fie smartphone-uri, tablete sau produse din gama wearable și profitând de tehnologia avansată, Huawei este un jucător activ în industrie, devenind un pionier inovator în materie de laptopuri, după cum se remarcă și în linia de produse MateBook.

Cu un scenariu de birou ca punct de plecare, HUAWEI MateBook D 15 le oferă pasionaților de tehnologie flexibilitatea de a utiliza mai multe produse în scenarii multiple, permițându-le să se bucure de dispozitivele lor și să profite de ele la maximum prin funcția Multi-screen Collaboration, suportată de smartphone-urile și laptopurile Huawei.

HUAWEI MateBook D 15 – un laptop subțire și portabil

Estetica dispozitivului se remarcă prin design-ul curbat și simplificat conferindu-i eleganță și unicitate. În comparație cu design-ul rotunjit al modelelor anterioare, HUAWEI MateBook D 15 are un design mai îndrăzneț și mai elegant. Detaliile îmbunătățite, cum ar fi ramele mai subțiri și camera încastrată, permit micșorarea factorului de formă al laptopurilor Huawei, îmbunătățind și mai mult portabilitatea acestora. Huawei și-a propus inițial să integreze un ecran HUAWEI FullView pe un HUAWEI MateBook D 15 subțire de 17 mm, ceea ce înseamnă că avea foarte puțin spațiu la dispoziție. Pentru ca provocarea să fie și mai mare, Huawei a trebuit să se asigure și de faptul că laptop-ul este suficient de puternic și dispune de o capacitate de răcire corespunzătoare pentru a gestiona performanța. Designerii și inginerii Huawei au proiectat un laptop de 15,6 inci care nu doar că este cel mai ușor din industrie, ci are și un ecran cu raport screen-body de 87% într-un cadru cu dimensiuni de doar 357,8 mm x 229,9 mm x 16,9 mm.

HUAWEI MateBook D 15 – impresionează prin claritate și culori intense

HUAWEI MateBook D 15 dispune de un ecran anti-reflexie FHD IPS 1080p de 15,6 inci. Față de alte ecrane utilizate mai frecvent, ecranul IPS este mai potrivit pentru conținut dinamic și poate reda animații cu o claritate sporită. Datorită unghiului de vizualizare de 178 de grade și raportului de aspect 16:9, ecranul devine un candidat perfect pentru afișarea de conținut cinematic. Ramele subțiri de 5,3 mm din partea superioară și de pe laterale, rezoluția 1920 x 1080 și ecranul mat anti-reflexie oferă detalii clare, intens colorate. Ecranul HUAWEI MateBook D 15 a primit și certificarea TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră. Filtrarea eficientă a luminii albastre ajută la protejarea ochilor utilizatorilor împotriva radiațiilor dăunătoare.

HUAWEI MateBook D 15 – tehnologie inovatoare pentru eficiență maximă

Pentru consumatoriI tineri, computerul nu este doar un instrument destinat job-ului de zi cu zi, ci și o platformă de divertisment, iar performanța este un aspect cheie care le oferă utilizatorilor de laptop-uri o experiență de calitate. Toți cilindrii procesorului laptop-ului MateBook D 15 funcționează la capacitate maximă pentru a obține cele mai bune performanțe. Pentru a oferi cele mai bune experiențe de utilizare, Huawei a implementat în computer și multe inovații pe care le-a creat pentru smartphone-uri, astfel încât mai mulți consumatori să poată avea acces la tehnologiile Huawei de ultimă generație.

HUAWE MateBook D 15 – performanța superioară sporește creativitatea

Prin introducerea arhitecturii inovatoare Zen, AMD a intrat în competiție cu Intel și a făcut progrese majore în ultimii ani. HUAWEI MateBook D 15 include un procesor Ryzen 7 3700U de a doua generație și o placă grafică Radeon RX Vega 10. Chipsetul AMD Ryzen 7 3700U dispune de o tehnică de procesare de 12 nm, patru nuclee și opt fire de execuție, oferind un procesor AMD mobil cu performanțe remarcabile. Frecvența maximă alături de o placă grafică Radeon RX Vega 10 este de 4 GHz. Procesorul AMD Ryzen este unic prin faptul că integrează perfect arhitecturile Zen și Vega. Frecvența procesorului de pe HUAWEI MateBook D 15 poate atinge 1400 MHz, oferind operare fluidă în aplicații populare de design precum Photoshop și Premiere.

HUAWEI MateBook D 15 – funcția Shark Fin 2.0 răcește laptop-ul în mod eficient și silențios

În cazul laptop-urilor, performanța și temperatura merg mână în mână. HUAWEI MateBook D 15 include o nouă versiune a ventilatorului HUAWEI Shark Fin. Datorită lamelor de ventilator în formă de S concepute pentru a optimiza fluxul de aer, HUAWEI Shark Fin 2.0 răcește laptop-ul mai sistematic decât predecesorul său. Lamele mai subțiri dispuse în număr mai mare îmbunătățesc considerabil randamentul și performanța ventilării. Când funcționează la același nivel de zgomot, ventilatorul HUAWEI Shark Fin 2.0 produce o ieșire de aer și o performanță de răcire cu 27% mai mare. Îmbunătățirile pot fi atribuite și noului mod de dispunere a lamelor, numărul acestora fiind cu 33% mai mare decât la modelul anterior.

 

HUAWEI MateBook D 15 – bateria la purtător

HUAWEI MateBook D 15 înlocuiește încărcătorul tradițional voluminos cu un încărcător USB-C de 65 W cu cabluri detașabile. În comparație cu predecesorul său, încărcătorul este portabil și poate fi folosit și pentru a încărca alte smartphone-uri și tablete Huawei echipate cu port USB-C. În plus, cablul acceptă și transfer de date. Pentru un plus de siguranță, cablul dispune de protecție împotriva supraîncălzirii, care oprește automat alimentarea atunci când este depășit un anumit prag de temperatură.

Beneficii extinse de la Huawei

Huawei a pregătit o serie de oferte speciale pentru pasionații de tehnologie, astfel că pe lângă reducerea de preț, cei care achiziționează produsul până pe data de 17 aprilie primesc gratuit un mouse bluetooth, un ghiozdan pentru laptop și o boză Sound. De asemenea, sunt disponibile și o serie de oferte de tip bundle care includ produse precum Wifi-ul WS5200 White, mouse-ul wireless GT Black și căștile FreeBuds 4 Ceramic White / Silver Frost la prețuri surprinzătoare.

Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 199 lei pentru MateBook D 15 AMD.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *