Probleme neasteptate cu masina

Distribuie

Autoturismele sunt inventii minunate, care dau multe independenta posesorilor, mai ales daca acestia sunt pasionati de calatorii. Desi sunt in 90% din cazuri foarte fiabile, masinile se pot defecta atunci cand te astepti mai putin. In cele mai bune cazuri o defectiune minora poate fi o roata dezumflata sau o baterie goala, insa atunci cand ti se defecteaza un senzor sau, chiar mai rau, pompa de benzina, ai nevoie de un magazin profesionist de piese auto care livreaza prompt. Sunt cazuri in care multi soferi au ramas in pana cu masina sau, pur si simplu, nu a mai pornit, insa acestia, prin intermediul smatphone-ului, au comandat piese auto online si au fost livrate la cel mai apropiat service din zona.

De ce este serviciul de piese online atat de apreciat si de popular?

Indiferent cate magazine auto sunt in localitatea ta, acestea nu pot egala niciodata numarul de produse disponibile in magazinul online. Acest lucru creste posibilitatea de a gasi articolul pe care il cauti in comparatie cu magazinul situat in cartierul tau. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand cauti vehicule nu atat de populare sau masina veche pe care ai primit-o de la tatal tau. Gasirea unor astfel de piese fizice este foarte dificila si exista foarte putine posibilitati pentru a obtine piesa dorita.

In comparatie cu magazinele offline, magazinele online au o baza de date de inventar configurata, ceea ce face gasirea unei piese relativ usoara. De cele mai multe ori, clientii le pot gasi prin modelul si numele producatorului masinii. In oricare dintre cazuri, este foarte simplu si usor sa gasesti ceea ce ai nevoie pentru ca online totul este disponibil in cateva minute. In cazul in care nu gasesti obiectul dorit, poti pur si simplu sa mergi pe ait site. Toate aceste informatii sunt disponibile in cateva minute, fara a pierde mult timp in comparatie cu vizitarea magazinului offline. Cumpararea de piese auto online este in sine o experienta confortabila, deoarece o poti face din confortul casei. De cele mai multe ori, atunci cand vizitezi reprezentanta offline pentru piesa necesara, acestia solicita ceva timp pentru a o obtine de la producator. Adesea poate dura luni de zile pana ajunge la tine, ceea ce nu este cazul cand faci cumparaturi online. Cu cateva clicuri de mouse de pe PC-ul personal si cateva atingeri ale smartphone-ului tau, poti gasi piesa pe care o cauti si apoi o poti livra acasa. In plus, poti returna cu usurinta produsul daca nu se potriveste cu vehiculul fara prea multa agitatie.

Acest lucru se poate intampla chiar si celor mai pregatiti si prevazatori. De exemplu, cand mi-am vizitat familia la Timisoara in timpul vacantelor de Paste, am avut neplacerea de a-mi duce la service masina, deoarece aveam nevoie de o noua curea de distributie. Din fericire, acest service auto Timisoara, cu site-ul promotortm.ro, mi-a oferit servicii impecabile, iar montajul a fost facut rapid si fara intarzieri. Desigur, serviciul de piese auto online a facilitat acest lucru. In ziua de astazi, defectiunile auto nu mai reprezinta o problem, ci o intarziere minora, insa nu este nimic ce nu poate fi reparat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *