Samsung lansează programul Samsung Ecosystem for Education Development și dotează clasele din România cu tehnologie de ultimă generație

Distribuie

Samsung prezintă inițiativa la Bucharest Tech Week

București, România – 16 iunie, 2022 – Samsung Electronics lansează programul Samsung Ecosystem for Education Development, inițiativă educațională creată de companie prin care își propune să aducă produsele și tehnologia Samsung mai aproape de peisajul educațional din România.

Samsung Ecosystem for Education Development (SEED) include două paliere: centre educaționale și ambasadori ai educației. Samsung plănuiește să deschidă 4 centre educaționale până la finalul lunii iunie a acestui an în Timișoara, Oradea, București și Bacău; acestea vor fi dotate cu tehnologie și produse Samsung (câte doua table interactive, 16 scaune, 16 tablete și o soluție pentru videoconferințe pentru fiecare centru). Ele vor putea fi utilizate de către ambasadorii pentru educație și vor juca rolul de centre de învățare și spații în care vor fi găzduite evenimente dedicate educației, conferințe etc.

BTech Week 2022

Ambasadorii sunt profesori recunoscuți în domeniul lor de activitate, care vor fi echipați cu produse Samsung, pe care le vor folosi în activitatea lor didactică (tablete, smart monitor, Samsung Flip, căști). Samsung le va fi partener în activitatea lor, le va prezenta produsele și le va asigura training-urile necesare pentru a folosi tehnologia Samsung la adevărata ei capacitate.

Compania va prezenta în premieră inițiativa între 17 și 19 iunie, la Bucharest Tech Week, în cadrul Tech Expo. Participanții vor putea afla la standul Samsung mai multe detalii despre beneficiile programului, dar și cum arată un astfel de centru educațional.

Samsung Smart Class_2

Suntem entuziasmați să aducem tehnologia Samsung mai aproape de sistemul educațional din România și să contribuim la o schimbare reală la nivelul sistemului educațional românesc. Planurile noastre în această direcție sunt unele pe termen lung și vizează redefinirea modului în care ne raportam la cunoștințe, valori și abilități în randul noilor generații și crearea unui ecosistem complet de învățare, adaptat vremurilor în care trăim”, a declarat Cristian Constantin, Head of Division Enterprise Business Team & Education Strategy Director-Central Eastern European Display Organisation.

Samsung Smart Class_1

Una dintre cele mai cunoscute soluții Samsung dedicată pentru mediul educațional este tabla interactivă Samsung Flip. Potrivită pentru predarea lecțiilor, aceasta vine în ajutorul cadrelor didactice, pentru obținerea celor mai bune rezultate în procesul de învățare și predare. Aceasta oferă multiple moduri de conectare cu echipamente periferice și posibilitatea de a distribui diferite tipuri de conținut. Mai multe detalii despre Samsung Flip puteți găsi aici.

Samsung Smart Class_3

Ecosistemul de produse oferit de Samsung în proiectele educaționale include: tabla interactivă Samsung Flip, Samsung Smart Monitor, Samsung Galaxy Tab și Samsung Galaxy S.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *