Huawei lansează MateBook D16, Mate Xs 2 și multe alte produse revoluționare

Distribuie

Liderul în tehnologie aduce pe piață dispozitive de ultimă generație din gama PC, wearable, smartphone, audio, tablete

 

București 23 iunie 2022 – Huawei Consumer Business Group lansează la Istanbul o serie de produse care vin în întâmpinarea celor care caută zilnic inspirație în inovație. Printre acestea se numără noul smartphone pliabil HUAWEI Mate Xs 2, laptop-ul HUAWEI MateBook D16 de 16 inch, tableta HUAWEI MatePad Paper, prima tabletă cu ecran E-ink, nova Y70 și nova Y90, două noi modele din familia de smartphone-uri Nova și căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2, cel mai nou produs din gama de dispozitive audio.

 HUAWEI nova Y70 și Y90

Huawei pune întotdeauna experiența utilizatorilor în centrul acțiunilor sale, pentru a fi mereu la curent cu toate nevoile acestora. De aceea a creat un ecosistem puternic de produse care pot oferi o experiență fără întreruperi, susținută de AI. Strategia se concentrează pe 6 segmente principale: inovație pentru smartphone-uri, produse non-smartphone, ecosistem HMS, relaționări B2B, soluții auto și soluții Smart Home.

„Huawei și-a luat angajamentul de a inova permanent și de a oferi fiecărei persoane, familii și organizații acces la lumea digitală. Prin urmare, menținem investiții semnificative în cercetare, dezvoltare și marketing, în diferite categorii. Dorim să le oferim utilizatorilor produse revoluționare și să conducem permanent dezvoltarea industriei.” a declarat Derek Yu, President, Central Eastern Europe, Nordic & Canada, Huawei Consumer Business Group.

 HUAWEI FreeBuds Pro 2

HUAWEI Mate Xs 2 – cel mai ușor smartphone pliabil

Lansarea HUAWEI Mate Xs 2, noul smartphone vârf de gamă de la Huawei, cu design pliabil spre exterior și corp ultra-ușor, ultra-subțire, este un punct de referință în istoria Huawei. Când este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat și neted precum oglinda, oferind utilizatorilor o experiență pliabilă mai captivantă, perfectă atât pentru divertisment, cât și pentru muncă. Smartphone-ul este echipat și cu alte funcții emblematice, cum ar fi camera True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics, ce duce fotografia la un alt nivel. Cu bateria de 4600 mAh a noului dispozitiv, cu HUAWEI SuperCharge de 66 W pentru încărcare ultra-rapidă, preocupările legate de rezistența modestă a bateriei smartphone-urilor pliabile sunt de domeniul trecutului.

HUAWEI MateBook D16

HUAWEI nova Y70 și nova 90 – super baterie, super încărcare, super ecran

Huawei prezintă și noi smartphone-uri din gama medie: nova Y70 și nova Y90. Primul dispozitiv, nova Y70 surprinde utilizatorii cu o baterie puternică de 6000 mAh care necesită încărcare doar de două ori pe săptămână, în timp ce nova Y90 se încarcă până la 50% în doar 30 de minute, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W. Ambele dispozitive asigură o utilizare confortabilă și experiențe de divertisment captivante datorită ecranelor mari, nova Y90 dispunând de un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inch și o ramă ultra-îngustă, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inch. Funcțiile de fotografiere remarcabile, designul elegant și spațiul generos de stocare transformă dispozitivele în smartphone-uri excelente pentru toate scenariile, la prețuri competitive.

HUAWEI Mate Xs 2

HUAWEI MateBook D16 – laptopul de 16 inch pentru muncă, studiu și divertisment

Utilizatorii care lucrează de la distanță și simt lipsa biroului tradițional, cu monitor mare, vor fi plăcut surprinși de ultimele modele din portofoliul de laptop-uri Huawei. Compania a observat nevoia utilizatorilor pentru mai mult spațiu de lucru pe ecran și dorința de mai multă flexibilitate la locul de muncă după pandemie. Astfel, a lansat o nouă linie de produse cu ecran FullView de 16 inch. Dispunând de ecranul mare de 16 inch, HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan. Gama MateBook este alimentată de procesorul Intel® Core™ H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează perfect și eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint, permițând utilizatorilor să vizualizeze conținutul mai ușor pe o zonă de afișare mai mare, fără compromisuri în materie de performanță. În plus, cu modelul D16, experiențele devin și mai eficiente datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive. Mai mult, utilizatorii pot fi productivi în mișcare, datorită portabilității ridicate a modelului HUAWEI MateBook D16 cu corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch.

HUAWEI MatePad Paper

HUAWEI MatePad Paper – prima tabletă E-Ink de la Huawei pentru orice scenariu de utilizare

Huawei a lansat și prima sa tabletă E-ink, MatePad Paper, perfectă pentru utilizatorii din industria creativă care apreciază libertatea de a lucra de oriunde și se bucură în același timp de o experiență asemănătoare hârtiei. Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper se evidențiază printr-un factor de formă subțire și o greutate redusă de aproximativ 360 g, oferind o lectură de calitate chiar din palmă. HUAWEI MatePad Paper este echipată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inch, care le oferă utilizatorilor o experiență de citire ce nu obosește ochii, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei. Combinația unică ecran – stilou pentru o experiență office revoluționară aduce senzația scrisului pe hârtie în momentul în care vârful stiloului atinge ecranul tabletei, producând un „foșnet” plăcut în timpul scrisului. Această senzație familiară, asemănătoare hârtiei, le permite utilizatorilor să se lase rapid absorbiți de scris.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 – primul sistem dublu de sunet de înaltă rezoluție TWS din lume

În segmentul audio, Huawei a lansat un dispozitiv care îi va bucura pe toți fanii muzicii – FreeBuds Pro 2. Noile căști se remarcă prin calitatea rafinată a sunetului, datorată sistemului audio dublu. Adoptând două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvențele înalte și cele joase și un codec LDAC de înaltă rezoluție, HUAWEI FreeBuds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului din industrie. Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piață este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului în comparație cu modelul anterior. În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanță maximă de reducere a zgomotului de 47 dB. Căștile HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt echipate și cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare. Integrându-se în strategia Huawei Seamless AI Life, noile căști oferă o conectivitate ușoară cu orice sistem de operare pentru smartphone și o utilizare excelentă în toate scenariile de zi cu zi.

Numeroase oferte și premii suprinzătoare

Utilizatorii vor putea achiziționa smartphone-ul HUAWEI Mate Xs 2 la prețul de 9999 leiHUAWEI nova Y70 la prețul de 949 lei, dar și HUAWEI MatePad Paper la 2399 lei alături de noile căști HUAWEI Freebuds Pro 2 la prețul de 899 lei. Cel mai recent laptop de la Huawei, MateBook D16, va putea fi achiziționat, în funcție de caracteristicile necesare utilizatorilor la prețuri între 4199 și 5999 lei. În ceea ce privește smartphone-ul nova Y90, acesta va fi disponibil pentru precomandă începând cu a doua jumătate a lunii iulie.

Odată cu lansarea acestor noi produse, Huawei vine cu extra oferte de tip bundle, cu noi vouchere, dar și cu premii în cadrul campaniei „Spin to win”. Astfel, începând cu data de 23 iunie, toate persoanele abonate la newsletter-ul magazinului online, dar și cele care se vor abona până la finalul campaniei, vor primi pe e-mail vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziția noului laptop MateBook D16200 de lei pentru achiziția nova Y70MatePad Paper și FreeBuds Pro 2, și 200 de lei pentru MateView SE. În plus, produsele vin în pachete de tip bundle, respectiv: laptopului MateBook D16 i se alătură monitorul MateView SE, un mouse și un ghiozdan, smartphone-ul nova Y70 și căștile FreeBuds Pro 2 fac echipă cu HUAWEI Band 7, iar smartphone-ului Mate Xs 2 i se alătură ceasul HUAWEI WATCH GT 3, în varianta Stainless Steel. Campania se desfășoară în perioada 23 iunie – 13 iulie.

În ceea ce privește utilizatorii cărora abonarea la newsletter le-a adus noroc, aceștia se vor putea bucura de 1 WATCH GT 3 Pro/zi prin achiziția noului laptop MateBook D16 sau a unuia dintre smartphone-urile Mate Xs 2 și nova Y70. Acest premiu se poate câștiga doar prin participarea în cadrul campaniei „Lucky Draw”. În plus, utilizatorii abonați la newsletter pot învârti roata norocului în cadrul campaniei „Spin to win” în perioada 9 – 30 iunie pentru a câștiga și mai multe vouchere în HUAWEI Store. Roata se poate învârti de 3 ori/zi, iar marele premiu este un voucher surprinzător, ce permite achiziționarea laptopului HUAWEI MateBook 14s la prețul de 1 leu.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *