My Style, My Shot – Ieși în evidență cu noul Xiaomi 12 Lite

Distribuie

Cameră triplă de nivel înalt de 108MP și o experiență 5G versatilă

București, România, 11 iulie 2022 – Xiaomi a anunțat lansarea Xiaomi 12 Lite la nivel internațional. Noul telefon va fi disponibil în curând și pe piața din România. Cu un design și o tehnologie imagistică duse la un nou nivel, Xiaomi 12 Lite aduce în prim-plan funcții noi și o experiență flagship versatilă pentru tinerii adulți preocupați de cele mai noi trenduri.

 

Foarte ușor și subțire pentru un stil de viață în trend cu moda

Foarte subțire și ușor, doar 7.29 mm și 173 g, Xiaomi 12 Lite este un telefon ce asigură un confort maxim la utilizare. Spatele este mat, cu gradient de culoare. Estetica este simplă, dar rafinată, iar cele trei camere amplasate pe spate au inele metalice, elegante.

Cu o paletă de culori la modă, design-ul Xiaomi 12 Lite iese în evidență prin cele trei variante în care este disponibil – Lite Green, Lite Pink și Black, adaptându-se la orice stil personal.

Xiaomi 12 Lite-Black 2

Cameră de nivel înalt de 108MP pentru fotografii impecabile

Dotat cu un setup triplu de camere performante, Xiaomi 12 Lite are o principală de 108MP cu senzor larg HM2, o camera ultra-wide de 8MP și una macro de 2MP, capabilă să capteze imagini detaliate, de înaltă definiție, din orice unghi. În combinație cu funcțiile de detectare automată a ochilor și captare a mișcării, acest setup de camere asigură o claritate îmbunătățită și o calitate înaltă fotografiilor.
Camera frontală de 32MP are un senzor GD2 și capabilități avansate de autofocus. Selfie-urile sunt rafinate, atât din punct de vedere al clarității, cât și al culorii. Datorită algoritmului dezvoltat de Xiaomi, care utilizează estimarea profunzimii și colorizarea portretelor pentru a oferi un efect de bokeh natural, modul Selfie portrait cu HDR automat reușește să dea rezultate remarcabile. Asistată de Xiaomi Selfie Glow – două LED-uri soft, camera frontală surprinde frumusețea naturală în detalii excepționale, indiferent de scenariu.

În plus, Xiaomi 12 Lite are preinstalate o serie de moduri imagistice impresionante pentru a îmbunătăți postările și clipurile de pe social media, printre care Magic cutout – un editor profesional care identifică automat și scoate în evidență personajele sau animalele de companie în timpul editării imaginilor, Vlog mode – care conține 19 template-uri diferite pentru crearea de vloguri instant, dar și alte moduri captivante, cum ar fi One-click AI cinema și o serie de filtre cinematice foarte ușor de folosit.

 Xiaomi 12 Lite Family 3

Performanță 5G la nivel flagship și încărcare turbo la 67W

Xiaomi 12 Lite este echipat cu procesorul Snapdragon® 778G și oferă performanțe 5G la nivel flagship. Construit pe 6nm, unitatea SoC octa-core maximizează vitezele 5G1 și păstrează, în același timp, un echilibru între performanțe și consumul de energie. Sistemul de răcire format din mai multe straturi asigură disiparea eficientă a căldurii pentru a oferi o experiență de utilizare fluidă în orice activitate.

Xiaomi 12 Lite are o baterie de 4,300mAh care rezistă pe parcursul unei zile întregi și se încarcă turbo la 67W. Asta înseamnă că va ajunge la 100% în doar 41 de minute.2 Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, algoritmul de încărcare inteligent Xiaomi Adaptive Charge se adaptează la obiceiurile utilizatorilor de a-și lăsa telefonul la încărcat peste noapte, în scopul de a optimiza întregul proces, iar dispozitivul să fie gata de folosire în momentul în care aceștia se trezesc.

Experiențe imersive ale ecranului și sunetului pentru utilizarea zilnică

Xiaomi 12 Lite are un ecran AMOLED de 6.55”, cu tehnologii HDR10+ și Dolby Vision®, care asigură experiențe de vizionare de top. Display-ul TrueColor, capabil să afișeze 68 de miliarde de culori, oferă detalii exacte și bogate, indiferent de conținut.

De asemenea, ecranul are o rată de refresh de până la 120Hz și o rată de răspuns la atingere de 240Hz, pentru mai multă fluiditate. Cu funcții de protecție ale ochilor pe parcursul întregii zile, printre care Sunlight mode 3.0, Reading mode 3.0 și True Display, Xiaomi 12 Lite asigură un plus de confort în timpul vizionării.

Xiaomi 12 Lite are și difuzoare stereo, cu tehnologie audio spațială Dolby Atmos® pentru experiențe imersive.

Disponibilitate și prețuri

Xiaomi 12 Lite este disponibil în trei variante de stocare. Prețurile recomandate de vănzare sunt de 399 USD pentru varianta 6GB+128GB, 449 USD pentru varianta 8GB+128GB și 499 USD pentru varianta 8GB+256GB.

Xiaomi 12 Lite va fi disponibil în curând și în România. Vom reveni cu detalii.

Specificații tehnice detaliate și fotografii pentru Xiaomi 12 Lite găsiți aici.

Specificații rapide Xiaomi 12 Lite

Xiaomi 12 Lite
Dimensiuni 159.30mm x 73.70mm x 7.29mm
Greutate 173g
Variante de culoare Lite Green, Lite Pink and Black
Ecran 6.55” AMOLED DotDisplay

Rată de aspect: 20:9

FHD+, 2400 x 1080

Luminozitate maximă 950 niți

Rată de contrast: 5,000,000:1 (typ)

Dolby Vision®

Suport HDR10+

68 de miliarde de culori cu TrueColor

Rată de refresh de 120Hz

Rată de răspuns la atingere de 240Hz

Cameră spate Cameră principală de 108MP

· Senzor Samsung HM2

· Dimensiunea senzorului 1/1.52”, dimensiunea pixelului 0.7 μm, 9-in-1 Super Pixel

· f/1.88, lentile 6P

Cameră ultra-wide de 8MP

· Dimensiunea senzorului 1/4.0”, dimensiunea pixelului 1.12 μm

· f/2.2, lentile 5P,120° FOV

Cameră macro de 2MP

· dimensiunea senzorului 1/5.0”, dimensiunea pixelului 1.75 μm

· f/2.4, lentile 3P

Eye tracking focus, Motion capture

Night mode

One-click AI cinema, Vlog mode

Cameră frontală Cameră selfie de 32MP

· Senzor GD2

· Dimensiunea senzorului 1/ 2.8”, dimensiunea pixelului 0.8 μm

· f/2.45, lentile 5P

· Autofocus

· Selfie portrait mode

· Xiaomi Selfie Glow

Procesor Snapdragon® 778G

· Process de manufacturare pe 6nm

Sistem de operare MIUI 13 cu Android 12
Variante de stocare 6GB+128GB

8GB+128GB

8GB+256GB

LPDDR4X RAM

Stocare UFS 2.2

Baterie și încărcare Baterie de 4,300mAh (typ)

Încărcare prin fir turbo la 67W

Xiaomi AdaptiveCharge

Conectivitate Type-C

Dual SIM,3 dual 5G1 standby

Suport NFC3

Bluetooth 5.2

Wi-Fi 6

Conectivitatea 5G poate varia în funcție de disponibilitatea regională și de suportul operatorilor locali.

Date obținute în laboratoarele Xiaomi. 

3 Disponibilitatea variază în funcție de piață.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în primul trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 478 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 31 martie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2021, compania a fost listată pentru a treia oară în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 338, ceea ce reprezintă un avans de 84 de locuri față de 2020.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *