Philips Sound lansează noile soundbar-uri, boxe Fidelio și căști cu conducție osoasă pentru sportivi și copii

Distribuie

Berlin, 31 august 2022 – Philips Sound lansează o selecție de căști, soundbar-uri și boxe, cu performanțe premium, control și instalare ușoară cu ajutorul aplicației Philips Soundpatru noi soundbar-uri Philips și noile boxe Fidelio FS1. Împreună cu acestea, trei noi modele de căști, fiecare destinat unui public specific, măresc gama Philips: o cască sport cu conducție osoasă, o cască cu conducție osoasă dedicată copiilor și o cască pentru muncă și pentru divertisment.

Philips Fidelio

Noul Fidelio Home Sound System a fost deja apreciat de critici, de cinefili și de iubitorii de muzică. Modelul FB1 7.1.2 a câștigat recent premiul EISA 2022/23 Integrated Soundbar Award.

Noua boxă FS1 se alătură soundbar-ului FB1 și subwoofer-ului FW1, oferind aceeași combinație de design, materiale și performanțe de calitate superioară, cu instalare ușoară și flexibilitate pentru construirea sistemului.

FS1 include un tweeter de 1″, un difuzor de 2,5″ montat în partea superioară, un difuzor pentru frecvențe joase de 3,5″ cu două radiatoare pasive și iluminare cu LED-uri pentru Ambilight, toate în incinta sa compactă.

Philips A7607

FS1 poate fi utilizat ca difuzor cu trei căi – fie ca o singură unitate, fie ca o pereche stereo – datorită includerii unui tweeter, a unui difuzor de medii și a unui difuzor de bas, sau poate fi comutat automat în modul cu două căi plus un difuzor Dolby Atmos dedicat atunci când este utilizat ca satelit al unui sistem AV.

Difuzorul FS1 poate fi, de asemenea, utilizat ca extensie pentru canalele audio stânga și dreapta atunci când este asociat cu un televizor Ambilight compatibil care are rolul de canal central, menținând dialogul precis și extinzând considerabil spectrul sonor.

Având la bază tehnologia premiată și de înaltă calitate DTS Play-Fi multi-room, sistemul Fidelio AV oferă diferite aranjamente pentru soundbar-ul FB1, subwoofer-ul FW1 și difuzorul FS1, până la o combinație care oferă performanțe 7.2.4, sistemul detectând întotdeauna automat produsele incluse și optimizându-le performanțele.

Philips FIDELIO

Un soundbar potrivit pentru orice scenariu

Noua gamă de soundbar-uri Philips Sound include patru modele, de la modelul B7207, cu configurația 2.1, până la modelul B8907, cu configurația 3.1.2, oferind cele mai multe opțiuni posibile pentru îmbunătățirea sunetului TV.

Toate noile soundbar-uri oferă o putere de ieșire mare, subwoofere wireless, posibilitatea de montare pe perete iar toate modelele includ pentru prima dată difuzoare pentru frecvențe înalte cu focalizare laterală, adăugate la canalele stânga și dreapta. Primele trei soundbar-uri din gamă includ un canal central dedicat pentru a menține dialogul clar, creând în același timp o scenă sonoră foarte largă, compatibilitate Dolby Atmos și conectivitate HDMI eARC cu trecere 4K.

Modelul de top B8907 are o putere de ieșire impresionantă de 720W și difuzoare dedicate Dolby Atmos ce crează o experiență cu adevărat cinematică. Conectivitatea DTS Play-Fi permite extinderea aranjamentului 3.1.2 la 5.1.2 prin adăugarea boxelor Play-Fi compatibile.

Philips FB1

Următorul model din gamă este B8507, perechea ideală pentru televizorul Philips “The One”, care urmează un concept similar, incluzând conectivitatea și toate caracteristicile esențiale. În combinație cu performanța sonoră excelentă și un preț competitiv, B8507 este compatibil atât cu Dolby Atmos, cât și cu DTS Play-Fi, iar în plus dispune de o putere de ieșire de 600 de wați.

Cel de-al treilea soundbar este B7807 care include și el un canal central dedicat, difuzoare laterale pentru frecvențe înalte, un subwoofer wireless de 8”, putere de ieșire 620W, compatibilitate Dolby Atmos și control prin Philips Easylink.

Ultimul model din gama este B7207 2.1 ce oferă o putere maximă de 520W, compatibilitate Dolby Digital, conectivitate HDMI ARC și difuzoare pentru frecvențe înalte.

Philips B8507 Lifestyle

Căști noi sport wireless cu conducție osoasă

Noile căști sport wireless A7607 de tip open-ear cu conducție osoasă sunt deja al doilea model, după modelul A7507 TWS, deja anunțat și care va fi lansat în curând. Influențat de parteneriatul dintre Philips Sound și echipa Jumbo Visma, design-ul căștilor este inspirat de insight-urile sportivilor de la  importanta echipă de ciclism și patinaj din lume.

Modelul A7607, rezistent la apă și praf, certificat IP66, este primul model Philips cu design open-ear care include un microfon cu conducție osoasă pentru a elimina vântul și alte zgomote de fond deranjante, făcând astfel ca apelurile în mișcare să fie întotdeauna foarte clare.

Autonomia este de 9 ore iar 15 minute de încărcare prin portul magnetic rezistent la umezeală oferă o oră de utilizare.

Designul open-ear oferă calitate audio excelentă și siguranță prin abilitatea de a auzi mediul înconjurător. O bandă LED integrată roșie conferă o vizibilitate mai bună a utilizatorului pe timp de noapte.

 

Căști pentru copii

Modelul K4607 cu design open-ear protejază urechile sensibile de volumul înalt și permite copiilor să audă sunetele mediului înconjurător și să poarte conversații fără a întrerupe audiția. Învățământul la distanță este posibil datorită microfonului încorporat.

Conectivitatea Bluetooth 5.2 garantează o conectivitate excelentă, asigurând o bună calitate audio și o autonomie de peste 5 ore. Design-ul open-ear și banda ajustabilă pentru gât conferă o utilizare sigură fără riscul de a le pierde atunci când copii sunt în mișcare. O aplicație de control al volumului permite monitorizarea produsului atunci când este utilizat.

 

 

Hibrid – Muncă și relaxare

Modelul H8507 a fost conceput pentru utilizatorii care au adoptat modul hibrid de lucru, de la birou sau de acasă și care vor o pereche de căști care să răspundă nevoilor pentru muncă și divertisment.

Sunetul cald, bogat și clar este disponibil atât pentru apeluri cât și pentru muzică sau filme datorită difuzoarelor special concepute de 40mm și a sistemului de anulare a zgomotului Noise Cancelling Pro. Datorită microfonului detașabil, utilizatorii vor putea fi auziți clar de către ceilalți.

Un adaptor Bluetooth pre-conectat permite un schimb ușor între computere, în timp ce tehnologia multipoint permite conectarea atât la computer, cât și la telefon în același timp, pentru a comuta ușor între muzică și apeluri, fără a fi nevoie ca utilizatorii să se reconecteze.

Bateria are o autonomie generoasă de 55 de ore, iar o lumină roșie opțională permite familiei sau colegilor să știe că utilizatorii sunt într-un apel.

Produsele Philips Sound vor fi disponibile în România începând din septembrie 2022.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. (“TP Vision”) este înregistrată în Țările de Jos, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută integral de TPV Technology Limited (“TPV”), unul dintre cei mai importanți producători de monitoare și televizoare din lume.

TP Vision este un brand cheie în domeniul electronicelor de consum pentru televiziune și divertisment audio. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea televizoarelor de marcă Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și anumite țări din Asia-Pacific) și a produselor audio Philips (la nivel mondial) sub licența mărcii Koninklijke Philips N.V. Brandul puternic Philips este îmbinat cu expertiza și amprenta TPV în materie de dezvoltare, proiectare de produse și excelență operațională. Scopul TPV Vision este de a crea produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară

 

Imagini hires pot fi găsite aici: http://tpvision.com/image-library.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *