Două noi modele OLED+ sunt vedetele gamei de televizoare Philips Ambilight din 2022

Distribuie

Berlin, 31 august 2022 – Philips TV & Sound lansează noile televizoare Ambilight: vârful de gamă OLED+937 și un al doilea model Philips OLED+907 echipat cu sistem de sunet Bowers & Wilkins. Toate modelele dispun de o versiune personalizată a sistemului de operare Android 11 TV OS.

Philips OLED+937

Televizorul OLED+937 de 65 inci combină o versiune îmbunătățită a motorului de procesare Philips AI Dual Engine cu un radiator special de răcire ce oferă o luminozitate maximă de 1300 niți pe cel mai recent  panou OLED EX.

În plus față de funcțiile AI dedicate, versiunea din 2022 a motorului de procesare a imaginii P5 AI Intelligent Dual Engine include funcția Advanced HDR care optimizează performanța HDR prin maparea tonurilor cadru cu cadru în locul unei medii de valori pentru fiecare scenă.

OLED937_2

Sistemul de sunet Bowers & Wilkins a fost și el îmbunătățit, iar pentru prima dată acesta dispune de difuzoare laterale dedicate în stânga și în dreapta pentru a crea un aranjament 5.1.2 real. Puterea de ieșire crescută, de 95 W, asigură un sunet cu adevărat captivant și precis, care umple cu adevărat camera.

OLED+937 este unul dintre primele televizoare care beneficiază de tehnologia Philips Ambilight Next Generation, care, în loc să împartă LED-urile montate în spate în grupuri, permite acum controlul individual al fiecărui LED pentru a oferi un spectru mai larg de culori și o potrivire mai precisă cu imaginea de pe ecran. Rezultatul este o performanță Ambilight și mai captivantă și o imagine care se extinde dincolo de limitele ecranului.

OLED907_2

Un nou mod Aurora afișează împreună cu Ambilight o galerie de imagini și videoclipuri prestabilite pentru a crea un fundal multimedia artistic în living room.

OLED+937 oferă o experiență de gaming excelentă, cu compatibilitate G-sync și Free-sync Premium, bară afișată pe ecran dedicată setărilor pentru jocuri video, plus o nouă funcție VRR Shadow Enhancer, concepută pentru a optimiza performanța jocurilor în funcție de rata de reîmprospătare a panoului.

Calitatea premium este oferită și de  designul european al modelului OLED+937 cu noul panou OLEX EX ce dispune de muchii ultra subțiri ce se îmbină perfect cu rama minimalistă din metal a setului și o integrare mai bună cu aura creată de Ambilight.

Carcasa difuzoarelor continuă să fie integrată ca parte a suportului pentru TV, iar acum este prevăzută cu pânză Kvadrat Audiomix atât pe partea superioară, cât și pe cea frontală, cu grile pentru difuzoare din metal satinat perforat la fiecare capăt.

Noua telecomandă include o lumină de fundal acționată prin mișcare, un finisaj argintiu de înaltă calitate iar spatele acesteia este acoperit cu o piele Muirhead sofisticată.

Modelul OLED+937 65” a câștigat de curând distincția Home Theatre TV în cadrul galei premiilor EISA 2022.

 image002

Philips OLED+907

Noul OLED+907 îmbunătățește considerabil formatul popular al modelului original OLED+903, integrând discret un sistem audio Bowers & Wilkins în silueta generală a televizorului.

Calitatea excepțională a imaginii este asigurată de combinația dintre a 6-a generație a sistemului  de procesare performant P5 AI și versiunea Royal a celui mai recent panou OLED EX cu radiator integrat, care oferă o luminozitate maximă de 1300 niți pe televizoarele de 55 și 65 de inci.

Sistemul de iluminare pe trei laturi oferă performanța Ambilight Next Generation și noul mod Aurora.

OLED907_1

Calitatea sunetului se datorează sistemului audio Bowers & Wilkins 3.1 de 80 W, cu șase difuzoare montate frontal care acționează direct spre utilizator într-un aranjament stânga – centru – dreapta și care oferă un sunet larg și un dialog clar. Basul precis și accentuat este oferit de un subwoofer mare poziționat în spate și completat de 4 membrane pasive.

Ideal pentru gaming, televizorul OLED+907 dispune de o bară de setări pentru jocuri video și este compatibil atât cu Freesync Premium, cât și cu G-Sync, oferind în același timp redare 4K 120VRR (120 hz – rată de reîmprospătare variabilă) prin intermediul modului de monitor.

Designul european premium al TV-ului include un suport metalic plat și minimalist, montat central și cu  finisaj crom satinat, în timp ce incinta sonoră discretă acoperită în pânză Kvadrat Audiomix se întinde pe întreaga lățime a părții inferioare a televizorului.

Rama minimalistă de metal este mai apropiată de imaginea ecranului și experiența Ambilight datorită muchiilor înguste ale noului panou OLED EX.

 

Televizoarele OLED+907 sunt disponibile în România cu prețul începând de la 8299 Lei.

Televizoarele OLED+937 sunt disponibile în România cu prețul începând de la 18499 Lei.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. (“TP Vision”) este înregistrată în Țările de Jos, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută integral de TPV Technology Limited (“TPV”), unul dintre cei mai importanți producători de monitoare și televizoare din lume.

TP Vision este un brand cheie în domeniul electronicelor de consum pentru televiziune și divertisment audio. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea televizoarelor de marcă Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și anumite țări din Asia-Pacific) și a produselor audio Philips (la nivel mondial) sub licența mărcii Koninklijke Philips N.V. Brandul puternic Philips este îmbinat cu expertiza și amprenta TPV în materie de dezvoltare, proiectare de produse și excelență operațională. Scopul TPV Vision este de a crea produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.

 

Imagini hires pot fi găsite aici: http://tpvision.com/image-library.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *