HONOR contribuie la crearea unui viitor sustenabil, cu ajutorul tehnologiei

Distribuie
  • De la ambalarea produselor pânăla operațiunile de afaceri, HONOR își intensifică eforturile de protejare a mediului, cu ajutorul tehnologiei.
  • Din 2021, HONOR a colectat și tratat aproximativ 1.733 de tone de deșeuri electronice, iar din 2016, a renunțat la aproximativ 3.379 de tone de substanțe și materiale periculoase din produsele sale.
  • Un total de 76 de modele de telefoane și tablete HONOR au obținut certificarea CQC de protecție a mediului de gradul A.

 

București, 21 septembrie 2022 – Ca parte a angajamentului de a contribui la o lume mai bună, brandul global de tehnologie HONOR a demarat o serie de acțiuni menite să  protejeze mediul și, în același timp, să ajute consumatorul să fie mai încrezător că produsele pe care le utilizează sunt sigure pentru sănătatea sa și a mediului înconjurător. HONOR și-a asumat angajamentul de a reduce impactul companiei asupra mediului, oferind în același timp produse și servicii de înaltă calitate pentru sute de milioane de consumatori, de la proiectarea inițială a produselor până la producția finală și distribuția lor la nivel mondial.

Aderând la principiile economiei circulare, HONOR se concentrează, printre altele, pe implementarea design-ului ecologic pentru produsele sale, folosirea de materiale ecologice și extinderea ciclului de viață al produselor, aceste acțiuni ducând la reducerea consumului de resurse și a impactului companiei asupra planetei. Ambalajele ecologice, produsele durabile, controlarea deșeurilor electronice și a substanțelor chimice sunt cele patru direcții ecologice implementate de companie cu scopul de a proteja mediul înconjurător.

CSR-Environment-1

Cu “Green Packaging”, HONOR aderă la conceptul de design de ambalaje ușoare, de dimensiuni cât mai mici, netoxice, ușor de colectat și ecologice – și se angajează să reducă consumul de resurse.

De exemplu, pentru laptopuri, compania adoptă o schemă de ambalare de tip origami, integrată, mai simplă și mai robustă decât ambalajele clasice. În plus, din 2021, cutiile de carton au fost eliminate din schema de transport, ceea ce a redus emisiile de CO2 cu un total de 208 tone. De asemenea, HONOR a optimizat structura PC-urilor și a produselor de tip wearables, precum și a materialelor tipărite standardizate realizate pentru aceste produse, ceea ce a dus la economisirea a aproximativ 74 de tone de hârtie, echivalent cu reducerea emisiilor de CO2 cu 77 de tone.

Încă din 2014, HONOR a folosit cerneală de soia pentru a imprima materialele sale promoționale.  În comparație cu cerneala tradițională, utilizarea cernelei de soia a contribuit la reducerea a aproximativ 80 de tone de emisii de CO2. În prezent, ambalajele cutiilor cadou și manualele de utilizare a produselor HONOR sunt tipărite cu cerneală de soia, fapt ce reduce considerabil impactul lor asupra sănătății umane și dependența de resursele petroliere, facilitând, în același timp, reciclarea materialelor folosite pentru ambalare.

În egală măsură, compania apreciază conservarea resurselor forestiere și a biodiversității și utilizează materiale de ambalare ecologice.  Ambalajul cutiei cadou a HONOR Magic3, Magic V, HONOR Watch GS 3 și alte produse au obținut certificarea FSC. Tăvițele pentru telefoane mobile din seria HONOR Magic sunt fabricate din resturi de hârtie, iar folia protectoare din plastic a încărcătoarelor și cablurilor de date a fost înlocuită cu hârtie.

Durabilitatea este unul dintre criteriile importante pentru design-ul de produs HONOR. Compania a înființat un laborator de fiabilitate profesională pentru a simula scenariile de utilizare a diferitelor produse, a efectuat teste complete de fiabilitate a mașinilor și pieselor și a prelungit durata de viață a produselor prin evaluarea durabilității în toate aspectele sale.

Au fost luate în considerare scenarii în care telefoanele pliabile din generația Magic V sunt pliate, formulându-se cerințe stricte pentru îndoire. Pentru sticla de protecție, HONOR a dezvoltat și a folosit sticla ceramică Shield, pentru a îmbunătăți considerabil capacitatea anti-cădere, reducând astfel la minimum înlocuirea pieselor și, ca urmare, crescând durata de viață a produsului.

HONOR aderă la conceptul de design ecologic încă de la primii pași ai design-ului produsului. De la selectarea materiilor prime până la reciclarea și eliminarea deșeurilor, HONOR gestionează întregul ciclu de viață al produsului, pentru a minimiza impactul acestuia asupra mediului.  Începând cu anul 2021, HONOR a colectat și tratat aproximativ 1.733 de tone de deșeuri electronice prin intermediul propriilor canale.

Compania a eliminat următoarele șase substanțe potențial periculoase din telefoanele mobile HONOR, din tablete și alte produse: clor, substanțe ignifuge bromurate, compuși din PVC, beriliu și compuși de beriliu, ftalați și Sb2O3. În plus, HONOR a testat zeci de variante de materiale, împreună cu mai mulți furnizori, pentru a se asigura că toate tipurile de cabluri de alimentare pentru telefoanele și tabletele HONOR sunt lipsite de halogen.

Din 2016, compania a eliminat din produsele sale utilizarea a aproximativ 3.379 de tone de substanțe și materiale periculoase.

În prezent, un total de 76 de modele de telefoane și tablete HONOR au obținut certificarea CQC de protecție a mediului de gradul A, iar două modele de produse au obținut certificarea China Environmental Labeling Product Certification.

Despre HONOR  

HONOR este un furnizor important de dispozitive inteligente la nivel global, care își propune să devină un brand global emblematic de tehnologie și să creeze o nouă lume inteligentă pentru toată lumea prin produsele și serviciile oferite. Cu accent ferm pe cercetare și dezvoltare, HONOR se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să se autodepășească, oferindu-le libertatea de a realiza ce și-au propus și de a face chiar mai mult decât atât. Oferind o gamă largă de smartphone-uri de calitate, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și fiabile permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor înșiși.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *