Noul HUAWEI WATCH GT 3 SE: Comod de purtat și cu o durată de viață a bateriei de două săptămâni

Distribuie

Huawei Consumer Business Group (BG) a prezentat astăzi cel mai nou smartwatch din seria WATCH GT 3, HUAWEI WATCH GT 3 SE. Smartwatch de ultimă generație, HUAWEI WATCH GT 3 SE răspunde nevoilor exploratorilor urbani, ale pasionaților de sport și fitness, precum și ale persoanelor axate pe sănătate.

Fuziune între modă și funcționalitate, HUAWEI WATCH GT 3 SE îi ajută pe utilizatori în rezolvarea problemelor și le permite să se simtă confortabil în activități în aer liber datorită designului light și experienței confortabile în purtare. HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă până la două săptămâni de utilizare continuă înainte de a fi nevoie de o nouă încărcare și, de asemenea, suport pentru încărcare rapidă.

HUAWEI WATCH GT 3 SE este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS, devenind cel mai bun asistent personal. De asemenea, utilizatorii HUAWEI WATCH GT 3 SE au posibilitatea de a partaja rezultatele exercițiilor fizice din aplicația HUAWEI Health cu Strava, binecunoscuta aplicație și totodată comunitate de monitorizare a performanțelor sportive.

Ceas inteligent ușor și plin de funcții

Construit pentru pasionații de sport, HUAWEI WATCH GT 3 SE, cu un design light, combină moda și funcționalitatea, permițând utilizatorilor să exploreze împrejurimile cu un dispozitiv confortabil de purtat, dar plin de funcții.

Cu un aspect complet nou, acest smartwatch vine cu un ecran color AMOLED de înaltă definiție, de 1,43 inci, 466 x 466 cu 326 PPI, cu afișarea clară a culorilor pe ecran. În plus, ecranul este Corning Gorilla Glass, material care asigură rezistența la uzură.

Chiar dacă este construit din materiale rezistente, HUAWEI WATCH GT 3 SE cântărește doar 35,6 g (fără curea) și are o grosime totală de numai 11 mm (corpul ceasului). Este disponibil în două culori, Graphite Black și Wilderness Green. În afară de miile de teme pentru cadrane de ceas, utilizatorii pot folosi fotografii OOTD și Portrait Mode pentru a crea cadrane de ceas personalizate, unice.[1]

HUAWEI WATCH GT 3 SE este smartwatch-ul perfect pentru provocările fizice zilnice

Mediul fizic în care ne antrenăm poate fi dur uneori. Ca atare, este necesar ca pasionații de sport să fie însoțiți de un smartwatch care poate rezista oricăror condiții meteorologice dure și extreme.

HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă o rezistență la apă de 5ATM[2] corespunzătoare standardului ISO 22810:2010, permițându-i să funcționeze la o adâncime de până la 50 de metri timp de 10 minute. Lucrează împreună cu cinci sisteme majore de sateliți – GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS – și  utilizează un cip de poziționare GNSS încorporat de înaltă precizie, care oferă performanțe excelente de anti-interferență pentru toate antrenamentele.

Pentru a-i sprijini și mai mult pe utilizatori în antrenamentele lor, HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă peste 100+ moduri de sport, planuri inteligente de alergare și chiar algoritmul TruSport™ dezvoltat de Huawei, care oferă evaluări și sugestii sportive pe baza diferitelor date culese în timpul exercițiilor fizice.

Asistent perfect pentru a vă proteja sănătatea cu HUAWEI TruSleep™ 3.0 îmbunătățit

HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă citiri precise ale semnelor vitale generale ale utilizatorului. Prin intermediul HUAWEI TruSeen™ 5.0+, HUAWEI TruSleep™ 3.0 și a altor tehnologii de monitorizare a sănătății din seria Tru, HUAWEI WATCH GT 3 SE sprijină evaluarea sănătății prin monitorizări ale ritmului cardiac, ale calității somnului, SpO2 și ale nivelului de stres.

Oferind o monitorizare precisă a ritmului cardiac, HUAWEI TruSeen™ 5.0+ are o capacitate de date sporită cu o rată redusă de pierdere a semnalului. HUAWEI TruSeen™ 5.0+ poate face față mai bine zgomotului de mișcare și poate îmbunătăți și mai mult acuratețea măsurării ritmului cardiac atunci când faceți exerciții fizice.

HUAWEI TruSleep™ 3.0 este o altă componentă a seriei HUAWEI Tru, care utilizează o tehnologie de vârf în industrie, bazată pe lumina infraroșie, pentru a monitoriza somnul cu mai mare precizie. HUAWEI TruSleep™ 3.0 înregistrează calitatea somnului prin analizarea mai multor parametri fiziologici pe baza mișcărilor corpului, a ritmului cardiac și a HRV, pe lângă capacitatea obișnuită de a detecta automat durata și structura somnului, inclusiv somnul ușor, somnul profund, REM și starea de veghe. În plus, HUAWEI TruSleep™ 3.0, prin intermediul aplicației HUAWEI Health App, identifică automat și cu precizie șase probleme tipice ale somnului, inclusiv dificultatea de a adormi, somnul ușor, trezirea ușoară noaptea, trezirea timpurie, visele multiple, somnul neregulat, și oferă peste 200 de sugestii și sfaturi personalizate pentru a îmbunătăți științific calitatea somnului utilizatorului.

Pentru a-i ajuta pe utilizatori să mențină un stil de viață sănătos, aplicația HUAWEI Health App oferă o multitudine de memento-uri personalizate, de exemplu pentru consumul zilnic de apă, memento-uri privind medicamentele și multe altele pentru a se asigura că utilizatorii rămân pe drumul cel bun.

HUAWEI WATCH GT 3 SE este asistentul personal potrivit pentru o experiență inteligentă

Extinzând și mai mult ecosistemul inteligent al fiecărui utilizator, HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă o experiență inteligentă confortabilă. Fie că este vorba de răspuns la apeluri telefonice, căutare de informații, monitorizare fitness și multe altele, utilizatorii vor putea face totul doar de la încheietura mâinii. HUAWEI WATCH GT 3 SE depășește limitele ceasurilor inteligente, acoperind toate aspectele scenariilor de viață.

HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă funcții utile pentru o gamă largă de scenarii. Pentru utilizatorii care doresc să călătorească, ceasul oferă navigare pe hartă, o funcție crucială pentru oricine se află într-o zonă necunoscută. În domeniul jocurilor și al divertismentului, acesta suportă MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music și multe altele. Iar pentru a îmbunătăți eficiența și sănătatea, oferă TickTick Focus To-Do, Home Workouts și multe altele.

Ofertă

Până pe 7 decembrie, HUAWEI  a pregătit și o campanie pentru noul model GT 3 SE. Toți cei care achiziționează acest nou model de ceas și se abonează la newsletter vor primi un cupon în valoare de 100 de lei, pentru noul produs; o curea extra; posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul HUAWEI GT 3 SE de pe eshopul HUAWEI va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști FreeBuds Lipstick.

Disponibilitate

HUAWEI WATCH GT 3 SE va fi disponibil în ROMÂNIA din 23 noiembrie, începând de la 999 lei în magazinul HUAWEI Online Store și în magazinele  partenere.

Pentru informații suplimentare despre HUAWEI WATCH GT 3 SE, vizitați: HUAWEI Online Store

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *