Proiecte de peste 1 milion de euro realizate de Color Smart, în 2022

Distribuie

Valoarea acestora reprezintă un sfert din cifra de afaceri a companiei

București, 23 noiembrie – Proiectele realizate în 2022 de Color Smart, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, s-au ridicat la peste 1 milion de euro. Valoarea acestora reprezintă un sfert din cifra de afaceri a companiei, estimată la 4 milioane de euro pentru anul în curs.

„Anul acesta am realizat aproximativ 60 de proiecte la cheie, care s-au ridicat la o valoare totală de peste 1 milion de euro și care au inclus atât materialele necesare, cât și realizarea efectivă a decorării la cheie. Am avut locații unde doar materialele achiziționate au ajuns la 70.000 euro, iar împreună cu serviciile de aplicare au depășit 100.000 de euro. Serviciile de proiecte realizate la cheie sunt tot mai cerute, ținând cont că mulți dintre cei ce trec pragul showroomului Color Smart își găsesc cu greutate echipe de specialiști care știu să aplice vopselele decorative pretențioase”, a declarat Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart.

Catalina Trupsor, Color Smart (1)

Color Smart a investit încă de anul trecut într-o școală proprie destinată formării de aplicatori profesioniști – Academia Novacolor, în încercarea de a răspunde cerinței apărute în piață odată cu creșterea organică anuală a segmentului de amenajări interioare, creștere ce a fost de 10-15%, în ultimii ani.

„Am făcut tot posibilul pentru a crește, evalua și dezvolta echipe de aplicatori, astfel încât în 2022 am reușit să formăm câțiva maeștrii care să poată livra la cheie orice proiect de amenajare interioară sau exterioară. Ne propunem să continuăm formarea aplicatorilor pentru a reuși să oferim clienților noștri servicii complete – de la consultanță în alegerea produsului, în estimarea bugetului, până la lucrările de amenajare propriu-zise. Acest lucru ne dă garanția că proiectele clienților noștri vor fi livrate la nivelul de calitate dorit”, a explicat Cătălina Trupșor.

resedinta Bacau_Color Smart (1)

În portofoliul Color Smart se regăsește o gamă largă de servicii ce pot fi achiziționate de către clienți, de la materiale și accesorii, la servicii de consultanță sau la proiecte la cheie realizate cu echipele sale de aplicatori.

Printre cele mai semnificative proiecte realizate de Color Smart în 2022 se numără amenajarea unei săli de sport de 700 mp în Cluj, pentru care s-a folosit micro cimentul Wall2Floor, un sistem mineral foarte modern, care înlocuiește gresia și faianța. Realizarea acestuia a presupus o investiție de peste 100.000 de euro și a fost nevoie de o echipă numeroasă de specialiști, ținând cont că aplicarea acestui material se poate realiza doar cu profesioniști extrem de calificați. Implementarea acestuia a durat 2 luni și a presupus coordonarea tuturor acțiunilor tehnice pentru realizarea unei amenajări corecte și aplicarea efectivă a produselor.

vila_Snagov_Color Smart (1)

Un alt proiect realizat de echipa de profesioniști Color Smart, fără aportul cărora lucrarea nu ar fi fost executată la nivelul de performanță cerut de client, a fost amenajarea unei reședințe din Bacău. Pentru aceasta s-au folosit finisaje metalice, iar aplicatorii au obținut un decor sofisticat și plin de eleganță. Investiția s-a ridicat la aproximativ 120.000 de euro.

De pe lista proiectelor impresionante realizate în acest an de către Color Smart, nu putea lipsi amenajarea unui spațiu comercial în Alba-Iulia, proiect care s-a ridicat la o valoare de aproximativ 110.000 de euro. Specialiștii au folosit unul dintre produsele cele mai la modă, care oferă un aspect de beton, din gama cimenturilor – Archi+Big – și au obținut un stil industrial demn de admirat.

sala Cluj_Color Smart (1)

Și exteriorul unei vile din Snagov a fost transformat de profesioniștii Color Smart, cu ajutorul  vopselei decorative Intosil, specială pentru exterioare, la care s-a adăugat vopseaua oxidantă de exterior Ironic, cu ajutorul cărora au reușit să creeze o fațadă în stil industrial, cu o notă de antic. Valoarea proiectului s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euro și a fost finalizat în 45 de zile.

Nu în ultimul rând un bloc din București, aflat în partea de Nord a Capitalei, a apelat la serviciile Color Smart și doar achiziția de materiale pentru interior s-a ridicat la circa 90.000 de euro. Dezvoltatorii au decis să pună accent pe calitatea finisajelor și au selectat vopsele lavabile premium ecologice, antibacteriene și anti mucegai, care se bucură de o rezistență foarte mare în timp. Lucrările au început în ianuarie 2022 și vor fi finalizate până în Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *