Xiaomi și Daniel Arsham încep un nou parteneriat prin lansarea Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Distribuie

Xiaomi colaborează cu Daniel Arsham pentru a transforma cel mai recent model de smartphone lansat la nivel internațional

 

„Tot timpul vreau să îmi duc operele în zone din afara celor practicate în lumea artistică. Am realizat ediția specială Xiaomi 12T Pro ca pe o sculptură cu un scop în afara celui de obiect funcțional. Peste 20 de ani, oamenii care dețin acest telefon îl vor prețui ca pe o operă de artă.”

Daniel Arsham

 img (3)

„Opera lui Daniel are la bază conceptul de timp, atât din perspectiva viitorului cât și cea istorică. Pentru că suntem o companie axată pe inovație, timpul este un element de bază pentru noi și este ceea ce suntem dispuși să oferim în schimbul calității și tehnologiei. Această colaborare nu a dus doar la realizarea unui smartphone, ci la folosirea tehnologiilor avansate pentru un design cu totul nou al artistului. Credem că va reprezenta un produs de mare interes pentru oamenii din zilele noastre și că va rămâne o piesă de colecție interesantă în deceniile ce urmează.”

Xiaomi

 

București, ROMÂNIA, 23 noiembrie 2022 – Pentru a uni universul sculpturii cu cel al telefoanelor inteligente, Xiaomi colaborează cu Daniel Arsham la transformarea celui mai recent model lansat la nivel internațional. Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition are un design iconic care marchează întâlnirea dintre trecut, prezent și viitor. Parteneriatul se integrează în curentul lansat de Daniel Arsham, “Future Archeological”. Este pentru prima dată când artistul experimentează crearea de texturi sculpturale pe un telefon inteligent.

Au fost explorate noi perspective ale relației dintre oameni și unul dintre cele mai personale dispozitive folosite zilnic. S-a ajuns la realizarea unui obiect atemporal ce poate fi admirat în afara unui muzeu sau galerii de artă, atât cutia, cât și telefonul Xiaomi fiind transformate de artist.

Această colaborare are la bază valorile Xiaomi de inovare, design și producție, din perspectiva arheologiei ficționale a lui Daniel Arsham.

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition va fi disponibil într-o serie limitată de 2.000 de unități, în Europa. Parteneriatul va fi lansat pe 16 decembrie 2022, iar produsele vor fi disponibile pe highsnobiety.com, ca partener exclusiv de vânzări online, pe mi.com și în magazinul Xiaomi x Daniel Arsham din Berlin, în perioada 16-17 decembrie.

Imagini și videoclipuri ale produsului sunt disponibile aici.

Despre Daniel Arsham

 

Daniel Arsham este un artist din New York, specializat pe artă plastică, arhitectură și film. Lucrările reprezentative ale lui Arsham îmbină trecutul, prezentul și viitorul, prezentând maleabilitatea și puterea nostalgiei, adesea prin referințe la momente de la finalul secolului al XX-lea. Modele erodate de artefacte și figuri umane contemporane, lucrările sale sunt realizate din materiale geologice, cum ar fi nisipul, selenitul și cenușa vulcanică. Aceste materiale permit redarea estetică a eroziunii sau a elementelor arheologice, viitoare relicve, așa cum le-a numit Arsham.

Arsham a avut expoziții personale la Musée Guimet, Paris, Franța; UCCA Center for Contemporary Art, Dune, China; MOCO Museum, Amsterdam, Țările de Jos; HOW Museum, Shanghai, China; The Cranbrook Art Museum, Detroit, Michigan și High Museum of Art, Atlanta, Georgia, SUA, printre multe altele. De asemenea, lucrările lui Arsham au fost expuse la National Gallery of Victoria Triennial, Melbourne, Australia; The Athens Biennale din Atena, Grecia; Musée Fenaille, Rodez, Carré d’Art de Nîmes și Paris La Défense, Franța; Frieze Sculpture, Londra, U.K.; Crystal Bridges Museum of American Art, Bentonville, Arkansas, SCAD Museum, Savannah, Georgia, Museum of Contemporary Art, Chicago, New Museum and MoMA PS1, New York, SUA; printre multe altele.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în al doilea trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 526,9 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 30 iunie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2022, compania a fost listată pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *