Trei sfaturi pentru a surprinde momentele de sărbătoare

Distribuie

vivo oferă câteva idei pentru Cadrul Perfect cu subiecte în mişcare sau în condiţii de luminozitate scăzută

BUCUREŞTI, 21 decembrie 2022 – Mai este foarte puţin până la Revelion, când vom sărbători alături de prieteni şi familie. Noul an va începe în lumini de artificii care vor colora cerul la miezul nopţii. Este un moment perfect pentru a surprinde amintiri de neuitat. Totuşi, lumina slabă, ceaţa şi obiectele în mişcare ar putea face dificilă obţinerea unor cadre perfecte. Şi nu doar în aceste momente! Ploaia de meteoriţi Quadrantid va putea fi observată în preajma Anului Nou, între 28 decembrie şi 12 ianuarie, o perioadă perfectă pentru a admira cerul noaptea şi a-ți pune o dorinţă.

vivo oferă trei sfaturi despre cum să te asiguri că surprinzi momentele de neuitat în cea mai bună lumină, cu setări optime, ca un adevărat profesionist.

# 1 – Fotografii în condiţii de luminozitate redusă

Pentru a surprinde artificiile în noaptea de Revelion, setarea High Dynamic Range (HDR) te ajută să echilibrezi luminile intense din scenele întunecate. Setarea HDR extrage detaliile din cele mai întunecate şi cele mai luminoase părţi ale imaginii şi obţine un echilibru general al culorilor. Sărbătorești Revelionul la munte sau la o petrecere cu mulţi oameni? Atunci HDR este potrivită şi pentru fotografierea de peisaje şi portrete, în special când există un interval mare între cele mai întunecate şi cele mai luminoase părţi dintr-o imagine. În plus, dacă setezi un timp de expunere mai lung, vei obţine imagini mai clare şi mai luminoase, cu aspect natural, chiar şi pe timp de noapte. O setare ideală pentru a surprinde fenomenul Quadrantid, unul dintre cele patru evenimente cu ploaie de meteoriţi din an, cu o medie de 110 meteoriţi pe oră care pot fi observaţi pe cer.

# 2 – Surprinderea obiectelor în mişcare

Este dificil să surprinzi clar artificiile într-o noapte înstelată. Cu ajutorul funcţiei de panning întâlnită la smartphone-urile moderne precum vivo X80 Pro, acestea pot surprinde foarte clar subiectele în mişcare prin combinarea tehnologiei de urmărire a subiectului aflat în mişcare, a tehnologiei de separare a subiectelor umane de fundal şi a tehnologiei inteligente de obţinere a unui fundal cu bokeh. Urmărind mişcarea subiectului în timpul expunerii, utilizatorii pot realiza fotografii stabile cu efecte dinamice în care subiectul iese în evidenţă pe un fundal estompat. În plus, smartphone-urile care oferă modul Gimbal Portrait Camera îi ajută pe utilizatori să realizeze portrete clare ale subiectului aflat în mişcare pe un fundal cu linii estompate, pentru a putea obţine fotografii clare cu cei dragi. De asemenea, utilizatorii vor putea realiza portrete cu efecte de lumină unice şi deosebite, folosind algoritmi inteligenţi pentru a reproduce câteva din stilurile de bokeh ZEISS legendare, precum Sonnar sau Biotar.

# 3 – Fotografiere cu mai multe opţiuni de culoare

Adevăratul potenţial al funcţiilor camerelor foto iese în evidenţă în mediile dinamice şi în culori intense. De aceea, vivo le oferă utilizatorilor două profiluri de culori – intens şi natural. Modul standard cu IA redă culorile cu mai multă luminozitate şi saturaţie, adăugând un contrast mai puternic obiectelor din imagine. Astfel, camera poate identifica mai multe scene şi subiecte diferite şi poate ajusta parametrii pentru a crea efecte şi culori mai plăcute.

Pentru cei care doresc să surprindă imagini în culori naturale, vivo X80 Pro oferă profilul ZEISS Natural Colour. Acesta ajută camera să redea culorile natural şi să optimizeze în mod automat expunerea precisă şi nivelul de alb, permiţând utilizatorilor să surprindă scena exact aşa cum o văd, inclusiv când este vorba de cerul luminat de artificii de Anul Nou.

Ținând cont de aceste sfaturi, utilizatorii vor putea să surprindă momente de neuitat în condiţii de luminozitate redusă, indiferent că fotografiază artificii, o ploaie de meteoriţi sau şampania din pahare. Iar dacă fotografiile făcute nu vor avea totuşi aspect profesional, aceştia vor putea adăuga încă o dorinţă pe lista de obiective pentru noul an!

Despre vivo

vivo este o companie de tehnologie care creează produse excelente, cu valoare bazată pe design, oferind astfel dispozitive și servicii inteligente. Compania își propune să construiască o punte între oameni și lumea digitală. Prin creativitate unică, vivo oferă utilizatorilor o viață mobilă și digitală din ce în ce mai convenabilă. Urmând valorile esențiale ale companiei, care includ Benfen *, orientate spre design și utilizator, dar și pe invățarea continuă și spiritul de echipă, vivo a implementat o strategie de dezvoltare durabilă, cu viziunea de a deveni o corporație de clasă mondială sustenabilă și durabilă.

În timp ce recrutează și dezvoltă cele mai bune talente locale pentru a livra excelență, vivo este susținut de o rețea de centre de cercetare și dezvoltare în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai și Xi’an. vivo se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație pentru consumatori, inclusiv 5G, inteligență artificială, design industrial, sistem de imagistică, și alte tehnologii emergente. vivo a înființat, de asemenea, o rețea inteligentă de producție (inclusiv centrele autorizate de vivo), cu o capacitate anuală de producție de aproape 200 de milioane de smartphone-uri. În prezent, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în 60 de țări și regiuni și este iubit de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

*„Benfen” este un termen care descrie filosofia „să facem lucrurile corect şi să le facem bine”, aceasta fiind descrierea ideală a misiunii vivo de a crea valoare pentru societate.

Pentru noutăţi despre vivo, accesaţi https://www.vivo.com/ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *