ELI Parks demarează două noi proiecte în suprafață totală de 42.000 mp, în hub-ul logistic din zona de Nord Vest a Bucureștiului

Distribuie

ELI Parks continuă dezvoltarea hubului din Nord Vestul Bucureștiului – zona Buftea Chitila – și în proximitatea viitoarei centuri A0 a Capitalei cu două noi proiecte, ELI Park 4 și ELI Park 3.3, în suprafață totală de 42.000 mp. 

 

Construirea celor două spații logistice reprezintă continuarea implementării strategiei de dezvoltare a companiei, ELI Park Bucharest ajungând la o suprafață totală de 140.000 mp. Pentru ambele proiecte se urmărește obținerea certificării BREEAM, indicator internațional care asigură eficiența performanței ecologice a clădirilor.

Astfel, hub-ul devine schema logistică dominantă pentru Nord Vestul Bucureștiului,

reconfirmându-și atractivitatea pentru chiriașii de spații logistice de clasă A.

Cele două clădiri vor fi dotate cu panouri fotovoltaice Tesla și vor asigura o capacitate de 4MW/h, susținând activitatea chiriașilor prin eficientizarea consumului de energie cu 30%.

Lucrările de construcție pentru proiectul ELI Park 4 au demarat în cursul lunii decembrie 2022, iar pentru ELI Park 3.3, lucrările vor începe în luna martie 2023. Ambele proiecte vor fi livrate în vara anului 2023.

Suntem mândri de evoluția planului nostru de dezvoltare și de agilitatea cu care răspundem nevoilor clienților noștri. ELI Park Bucharest devine hub-ul logistic dominant în zona de Nord Vest a Bucureștiului. Am ales soluții sustenabile pentru chiriașii noștri, luând în calcul metode de eficientizare a costurilor pentru aceștia, inclusiv prin utilizarea panourilor fotovoltaice care le vor acoperi din surse regenerabile 30% din consum. Suntem încrezători în locația noastră care se află

 

în plină dezvoltare și în calitatea celor două proiecte pe care le vom livra în vara anului acesta”, spune Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

 

DESPRE ELI PARKS: Rețeaua de parcuri logistice și industriale de clasă A, ELI Parks, este dezvoltată în parteneriat de către grupul Element, fondat de Ionuț Dumitrescu, și D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiții D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic.
Pe lângă hubul din zona de Nord-Vest a Capitalei, dezvoltatorul lucrează la o serie de proiecte în orașe precum Brăila, Ploiești sau Bacău. Pentru a dezvolta un portofoliu sustenabil, proiectele ELI Parks vor fi dotate cu panouri fotovoltaice, astfel incat să permită chiriașilor să își acopere 30% din consumul de energie din surse regenerabile și un cost de ocupare mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *