Anunt Finalizare Proiect

Distribuie

Picture 1

INCTRL– Platforma digitala inovativa pentru recrutare si gestiune contractori

S.C. INTELLIGENCE ACT S.R.L. cu sediul social în Municipiul București, Sector 1, Str. Pictor Ion Negulici, nr. 32, etaj 1, anunță finalizarea proiectul cu titlul “INCTRL – PLATFORMA DIGITALA INOVATIVA PENTRU RECRUTARE SI GESTIUNE CONTRACTORI”, cod SMIS 128985, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Acțiunea 2.2.1 – Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere, în baza contractului de finanțare încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 36 de luni de la data semnării contractului de finanțare în 01.04.2020, având ca data de finalizare 01.04.2023.

Obiectivul general al proiectului a fost dezvoltarea activității economice în domeniul realizării și dezvoltării de aplicații pentru internet de către S.C. INTELLIGENCE ACT S.R.L. pentru clienți din toata țara.

Rezultatele așteptate ca urmare a implementării proiectului sunt următoarele:

  1. Platforma INCTRL– platformă electronică on-line de recrutare și gestiune contractori.

Concepută pentru a simplifica semnificativ procesul de identificare și preselecție a resurselor potrivite din industria IT, Inctrl foloseşte inteligenţa artificială pentru a identifica şi propune specialiştii conform preferinţelor individuale ale oamenilor pe de o parte, şi nevoii din proiectele companiilor, pe de altă parte.

Platforma Inctrl automatizează procesul de preselecție, este uşor de utilizat, cu o interfaţă simplă şi intuitivă și permite utilizatorilor să îşi creeze un profil personalizat, să caute şi să aplice pentru proiecte, să îşi încarce CV-urile automat, să intre în contact cu companiile de care sunt interesaţi şi să îşi gestioneze proiectele şi veniturile. Specialistii IT pot opta să lucreze pentru unul sau mai mulți angajatori, împărțindu-și disponibilitatea în funcție de preferințele presetate.

Companiile pot folosi Inctrl pentru a posta proiecte, a căuta candidaţi potriviţi, a forma echipe întregi de proiect, a gestiona proiectele, resursele şi plăţile.

Pentru a se obţine cel mai bun rezultat posibil din interacţiunea cu platforma, s-a folosit inteligenţa artificială și machine learning, automatizând procesul de recrutare.

  1. Dezvoltarea infrastructurii societății– prin intermediul proiectului compania și-a dezvoltat baza materială prin achiziția unui imobil în Baia Mare ce deserveste ca locație de implementare, echipamente IT constând în laptopuri, server, smartphone și licențe pentru sisteme de operare, Office, Atlassian și Balsamiq.

Valoarea totală a proiectului este de 7.977.612,78 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.451.632,11 lei (3.783.887,30 lei reprezentând FEDR și 667.744,81 lei buget național).

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014–2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *