Samsung a ales câștigătorii celei de-a opta ediții Stream Your Dream, dedicată creatorilor de conținut pasionați de mobile gaming, entertainment și montaj video

Distribuie

15 finaliști au participat la workshop-ul susținut de mentorii programului – Goguci, Bogdan Techeș și Reddysh, despre cum să realizeze conținut video de succes pe Youtube

București, România – 4 aprilie 2023 –  Viitorii creatori de conținut, câștigători ai ediției din acest an a programului Stream Your Dream, sunt Alexandru Mihai, Fabian Gabriel Coman și Cristian Curea. Tinerii au fost provocați să creeze, folosind un telefon Galaxy S23 Ultra, un material video prin care să pună în practică tot ce au învățat de la mentori. Așa au reușit să impresioneze juriul care a apreciat creativitatea și imaginația de care aceștia au dat dovadă.

 

Anul acesta, Stream Your Dream a susținut creatorii de conținut pasionați de gaming, entertainment și montaj video aflați la început de drum pe YouTube. În cadrul workshop-ului de o zi dedicat conținutului pe YouTube, cu mesajul ,,Stream Your Dream – From subscriber to superstar”, cei 15 finaliști au aflat ce înseamnă să îți dezvolți o carieră în calitate de creator de conținut chiar de la profesioniști în domeniu. Printre aceștia se numără Goguci (visual artist), Bogdan Techeș (vlogger și creator de conținut Youtube), Reddysh (gamer și creator de conținut), Ana Udriște (fondator Avocatoo) și Sorin Sfetcu (Industry Manager la Google România).

Noua ediție a programului – Stream Your Dream a oferit participanților acces la cele mai noi dispozitive Samsung, noua serie Galaxy S23. Cu o cameră îmbunătățită, noua serie Galaxy le oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, posibilitatea de face materiale video în stil cinematografice, chiar și pe timp de noapte.

Tinerii finaliști au ieșit din zona lor de confort, au primit sfaturi și informații practice despre cum să devină creatori de conținut de succes și au dat frâu liber imaginației. În plus, toate materialele realizate de ei în cadrul workshop-ului au fost filmate, montate și editate în totalitate cu noile smartphone-uri din seria Galaxy S23.

A fost o experiență inedită, în care am învățat să fac lucruri noi, altfel decât sunt obișnuit să fac. Zona de confort a tins spre zero. A fost, în același timp, o ocazie să cunosc creatori foarte buni. Recomand tuturor care se îndreaptă spre o carieră în zona aceasta sau aspiră la una, să meargă spre experiențe de genul acesta, ajută enorm. Pentru mine, viitorul este un pic mozaic, e un hibrid între pasiunile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului în zona de DIY, sculptura de clei și meseria mea de director de imagine. Îmi doresc ca ceea ce voi crea să inspire creatorii să-și <<atace>> cele mai autentice instincte”, declară Alexandru Mihai, câștigătorul locului I.

Pentru Fabian Coman, care a obținut locul II în competiție, Stream Your Dream a fost o experiență unică în cadrul căreia a putut să își arate ,, cunoștințele, talentul și imaginația, toate combinate într-un timp foarte scurt. Am cunoscut oameni minunați, am făcut networking și am arătat oamenilor ceea ce fac. În viitor vreau să mă axez pe partea de video content, storytelling, photo-video pentru Instagram și TikTok”

A fost o experiență foarte plăcută și foarte intensă, în același timp”, spune Cristian Curea. ,,Practic, eu m-am înscris cu câteva zile înainte, iar ieri, în ziua evenimentului, a fost totul foarte condensat: partea teoretică și informativă, în care am învățat diverse, cum ar fi cum să-ți administrezi un cont de social media, dar și anumite lucruri ce țin de gradul de conținut. La finalul zilei, am avut bucuria să fiu printre cei premiați și sigur că asta a făcut experiența cu atât mai frumoasă. Îmi doresc să continui munca pe care am depus-o până acum. Eu am evoluat în două direcții. Pe YouTube, am făcut interviuri, am început din pandemie, iar de aproximativ un an, am început pe TikTok o serie de videoclipuri în care informez, în special tinerii, pe subiecte ce țin de educație și nu numai”, a detaliat câștigătorul locului III.

Stream Your Dream a fost dezvoltat sub platforma #AllOutbySamsung ce reunește toate proiectele și inițiativele brandului pentru Gen Z, menită să susțină pasiunile noii generații și să ofere o sursă nouă de inspirație.

„Cu fiecare nouă ediție, Stream Your Dream este o dovadă că astfel de competiții și întâlniri sunt o sursă de inspirație pentru participanți și un mediu în care ideile prind viață și devin posibile. Am vrut să le oferim finaliștilor ocazia să experimenteze cele mai noi smartphone-uri din seria Galaxy S23 și să își pună la încercare abilitățile în materie de creare de conținut. Am văzut tineri pasionați și capabili să trateze subiecte variate într-un mod natural, original, care să le reflecte personalitatea, iar materialele înscrise ne-au surprins prin autenticititate și prin modul creativ în care au fost realizate. Suntem mândri de succesul acestui program și vom continua să contribuim la formarea următoarelor generații de influenceri.” declară Simona Panait, Director de Marketing, Samsung România & Bulgaria.

În urma competiției, cei trei câștigători au fost premiați astfel:

  • Locul I: Samsung Galaxy S23 Ultra, un monitor de gamingSamsung Odyssey G7 și Galaxy Buds2 Pro
  • Locul II: Samsung Galaxy S23 Plus și Galaxy Buds2 Pro
  • Locul III: Galaxy S23

Mai multe detalii despre ediția de anul acesta a Stream Your Dream sunt accesibile aici: https://www.samsung.com/ro/stream-your-dream-2023/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *