Raspberry Pi primește o investiție strategică din partea Sony Semiconductor Solutions Corporation

Distribuie

Stabilirea unui parteneriat strategic pentru îmbunătățirea continuă a dezvoltării soluțiilor edge AI

TOKYO, Japan și Cambridge, UK, 13 aprilie 2023 – Sony Semiconductor Solutions Corporation („SSS”) și Raspberry Pi Ltd. („RPL”) au anunțat astăzi acordul încheiat de SSS în vederea unei investiții strategice în compania RPL. Această investiție consolidează relația dintre cele două companii, pentru a oferi o platformă de dezvoltare a dispozitivelor edge AI ale SSS, pentru comunitatea mondială a utilizatorilor Raspberry Pi.

„Scopul nostru este acela de a oferi o nouă valoare adăugată în diferite industrii, dar și de a le sprijini în rezolvarea problemelor cu ajutorul tehnologiei noastre inovatoare de detectare prin edge AI, construită în jurul senzorilor de imagine”, spune Terushi Shimizu, președinte și CEO al Sony Semiconductor Solution Corporation. „Suntem încântați de parteneriatul cu Raspberry Pi Ltd. prin care aducem platforma AITRIOS™ – ce sprijină dezvoltarea de soluții unice și diverse, utilizând dispozitivele noastre edge AI – comunității de utilizatori și dezvoltatori Raspberry Pi, oferindu-le o experiență unică de dezvoltare”.

„Parteneriatul cu Sony Group este unul valoros și de lungă durată. Relația noastră preexistentă cuprinde producția și furnizarea de senzori de imagine și alte produse din categoria de semiconductoare”, spune Eben Upton, CEO al Raspberry Pi Ltd. „ Această tranzacție ne va permite să ne extindem parteneriatul, aducând gama de produse AI a Sony Semiconductor Solutions în ecosistemul Raspberry Pi și ajutându-i pe utilizatorii noștri să proiecteze noi aplicații performante de machine learning”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *