HUAWEI FreeBuds 5: căști true wireless elegante, cu potrivire perfectă în ureche și o calitate uimitoare a sunetului

Distribuie

FreeBuds 5 - banner

București, 13 aprilie 2023 – HUAWEI Consumer Business Group (CBG) lansează noile căști-flagship true wireless HUAWEI FreeBuds 5. Forma perfect curbată a HUAWEI FreeBuds 5, sunetul de înaltă rezoluție end-to-end, durata lungă de viață a bateriei și conectivitatea audio inteligentă le transformă în dispozitivul audio perfect pentru ascultătorii care apreciază produsele la modă și care pot fi utilizate fără efort.

Forma și estetica căștilor

Noile căști HUAWEI FreeBuds 5 au un design simplificat care maximizează confortul și atractivitatea estetică. Designul futurist al căștilor în formă de picătură de apă este rezultatul a zeci de mii de simulări ergonomice și a sute de optimizări, care asigură că toate curbele double-C se potrivesc contururilor urechilor. Designul în formă de picătură de apă oferă o zonă de contact mai mare între căști și urechi, ceea ce reduce tensiunea și are ca rezultat o experiență de purtare lejeră. Tija în formă de arc asigură distribuirea uniformă a presiunii atunci când o cască este atinsă, astfel încât interacțiunile să fie rapide și fără efort.

HUAWEI FreeBuds 5 vin în trei culori vibrante: Ceramic White, Silver Frost și Coral Orange. Carcasa de încărcare a căștilor impresionează prin strălucirea mată și suprafața texturată, ce se deschide și se închide cu o ușurință remarcabilă.

Sunet de înaltă rezoluție end-to-end

Difuzoarele sunt elementele care definesc o pereche de căști wireless, iar HUAWEI FreeBuds 5 impresionează și din acest punct de vedere, având un driver dinamic ultramagnet echipat cu tehnologie bass turbo, care oferă șansa ascultătorului de a auzi foarte bine până și cele mai joase tonuri, cum ar fi tonurile de bas care scad până la 16 Hz3. Răspunsul în frecvență este cu 50% mai mare decât la produsul din generația anterioară, mulțumită magneților cu circuit dublu și egalizatorului Triple EQ ce optimizează calitatea sunetului în timp real, de la 100 Hz la 2000 Hz, pentru a elimina discrepanțele cauzate de forma canalului urechii, de modul de purtare, dar și de volumul la care se ascultă.

HUAWEI FreeBuds 5 folosesc codecurile L2HC și LDAC™ și au fost certificate de HWA și de Hi-Res Audio Wireless. Rata de transmisie audio pe căști este de până la 990 kbps, iar sunetul HD este de 96 kHz/24 biți.

Confort sporit prin funcția de active noise cancelling (ANC)

HUAWEI FreeBuds 5 pot anula zgomotul de fundal prin funcția tri-mic hybrid noise cancellation, ce se adaptează la forma urechii și la starea de purtare. Cu funcția ANC, căștile sunt capabile să identifice zgomotul de fundal și să îl anuleze în timp real.

Durată lungă de viață a bateriei și încărcare rapidă

Disponibilitate și ofertă

Căștile HUAWEI FreeBuds 5 se vor lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 699 lei și vor fi disponibile în magazinul online HUAWEI, din 13 aprilie 2023.

În plus, clienții care se abonează la newsletter-ul HUAWEI Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 100 lei din prețul noului produs.

Nu în ultimul rând, clienții noilor căști primesc dublu puncte de loialitate, ce pot fi transformate în discounturi viitoare.

Produsul poate fi achiziționat în 6 rate fără dobândă și livrare gratuită.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI FreeBuds 5 vizitează:

https://consumer.HUAWEI.com/ro/offer/lansare-produse-noi-HUAWEI-store/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *