Produsele Philips TV & Sound câștigă patru premii Red Dot 2023 Product Design ca recunoaștere oficială a designului european excepțional

Distribuie

București, 13 aprilie 2023 – TP Vision își continuă cu succes misiunea de a pune designul european în centrul fiecărui produs TV și audio marca Philips. Și în acest an, TP Vision a primit recunoașterea profesională de cel mai înalt nivel prin câștigarea a patru premii Red Dot Product Design Awards 2023.

TP Vision și-a luat angajamentul pe termen lung de a oferi clienților Philips TV & Sound tot ce este mai bun din designul european în produsele lor, un angajament care include investiția directă în menținerea unei echipe de design dedicate, cu sediul în Amsterdam.

Viziunea și creativitatea echipei de design sunt cele care au permis companiei să primească laude profesionale consistente, dar și cele patru premii Red Dot 2023 acordate pentru produsele Philips TV și Sound.

Produsele Philips TV & Sound  premiate Red Dot 2023 sunt:

Philips Ambilight TV OLED+ 908 – Designul trebuia să transmită faptul că OLED+908 va fi flagship-ul Philips Ambilight TV pentru gama 2023. De asemenea, seriile OLED+ trebuie să denote că au cele mai bune rezultate atât în ceea ce privește calitatea imaginii, cât și a sunetului.

OLED+908 prezintă o soluție audio Bowers & Wilkins, discret integrată și învelită într-o țesătură de lână acustică personalizată Kvadrat.

Suportul central cu cadru deschis este fabricat din aluminiu și oferă funcționalitate pivotantă, iar noua telecomandă dispune de taste iluminate și contextuale pentru o experiență mai ușoară a utilizatorului.

Căști Philips Fidelio T2 TWS – Numele Fidelio este o promisiune a unui adevărat produs audio premium.

Căștile True Wireless T2 continuă integrarea designului geometric simplificat pe care compania l-a stabilit pentru Philips Fidelio, oferind în același timp atât o pereche de căști extrem de compactă, cât și o carcasă de încărcare.

Căștile utilizează o ramă ceramică acoperită cu piele sustenabilă Muirhead, în timp ce carcasa de încărcare utilizează, de asemenea, pielea Muirhead, o construcție metalică din aluminiu extrudat, anodizat și o bază din cauciuc pentru ușurință în utilizare.

Căști Philips Fidelio L4 – Fidelio și-a stabilit deja o reputație pentru sunet și materiale premium și confort.

Căștile L4 urmăresc designul geometric simplificat deja prezent în gama Philips Fidelio și menține în același timp poziționarea premium prin utilizarea aluminiului anodizat pentru designul cadrului deschis cu piele sustenabilă Muirhead pentru banda de susținere. Fidelio L4 a fost creată ca o pereche de căști surprinzător de ușoară și compactă.

Philips A5508 True Wireless – Philips a adoptat abordarea unui brand de clasă “A” în segmentul audio dedicat sportului. A5508 contribuie la dezvoltarea gamei Philips de dispozitive portabile pentru sport, prezentând un produs True Wireless, ușor, foarte compact, care oferă o experiență de utilizare distinctă și durabilă. Detaliile canelate ale punctelor de contact ale produsului permit o utilizare mai simplă și îmbunătățesc gestionarea transpirației pe suprafața produsului în timpul antrenamentelor.

Timp de aproape 70 de ani, premiile Red Dot au recunoscut brandurile care doresc să se distingă prin produse printr-un design mai bun. Red Dot Design Award se împarte în cele trei discipline: design de produs, design de brand și comunicare și design de concept. Cu peste 20.000 de înscrieri, Red Dot Awards reprezintă una dintre cele mai mari și mai prestigioase competiții de design din lume.

Premiile recunosc cele mai bune rezultate în proiectarea produselor, accesate de un grup independent format din 50 de profesioniști internaționali în design pe parcursul mai multor zile și sunt evaluate pe baza mai multor factori, printre care: funcționalitate, calitate, ergonomie, inovație, durabilitate și compatibilitate ecologică.

Discutând despre noile premii, Rod White, Chief Design Officer pentru TP Vision, a precizat:

“Cred că TP Vision este unic în domeniul electronicelor de consum pentru că se concentrează pe transformarea designului de produs într-un element de bază al procesului de creare și nu prin proiectare ca un rezultat ulterior odată ce conceptul produsului a fost prezentat.

Clienții noștri au acceptat în mod clar ideea că designul produsului lor este esențial și că acesta va contribui la mândria de a îl deține pe toată durata de viață a acestuia.  Sunt încântat că, încă o dată, această idee a primit și cea mai înaltă distincție și recunoașterea oficială a comunității profesionale de design, prin câștigarea a patru premii Red Dot.”

Pentru materiale suplimentare, fotografii, clipuri video, imagini vă rugăm să consultați link-ul: http://www.tpvision.com/image-library/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *