ALERTĂ MEDIA: NOUL RAZER STREAM CONTROLLER X CONTRIBUIE LA EFICIENTIZAREA PROCESULUI DE STREAMING ȘI CREȘTEREA EFICIENȚEI DE LUCRU

Distribuie

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer Stream Controller X este cea mai nouă adiție a companiei la ecosistemul de streaming, format din produse concepute să captiveze audiențele pe timpul sesiunilor de gaming sau de socializare.  Cu ajutorul celor 15 butoane LCD programabile, grupate într-o formă compactă, streamerii pot activa cu ușurință efecte de lumină, sunete personalizate sau să schimbe între diferite aplicații, făcând streamurile mult mai captivante.

Stream Controller X folosește aplicația Loupedeck Software, care garantează compatibilitatea cu majoritatea aplicațiilor și platformelor de streaming precum OBS Studio, Twitch, Streamlabs, Adobe Premiere Pro și altele. Folosind interfața Loupedeck, streamerii pot instala cu ușurință aplicații populare, plugin-uri și chiar și diferite seturi de emoji pentru a îmbunătăți experiența de streaming. Streamerii pot apela și la aplicațiile disponibile pe Loupedeck Marketplace, extinzând astfel considerabil opțiunile de personalizare. Printre cele mai populare plugin-uri se află cele pentru Spotify, Phillips Hue, Adobe Photoshop și Voicemod, care ajută la eficientizarea procesului creativ. În plus, aplicația Loupedeck permite accesul utilizatorilor la profiluri native preconfigurate pentru utilitate și inspirație. Fiecare set de profiluri conține comenzi macro predefinite și funcții care pot fi adaptate la nevoile specifice ale fiecărui utilizator.

Echipat cu pictograme personalizabile pentru o navigare facilă, noul Stream Controller X le permite streamerilor să creeze configurații tematice sau iconițe animate de tip GIF pe baza personajelor preferate. Dispozitivul a fost conceput pentru multi-tasking eficient,  făcând deosebit de ușoară schimbarea între multiple profiluri și crearea de foldere pentru o mai bună organizare a streamurilor și a proceselor de muncă. Fiecărui buton i se poate atribui o funcție macro formată din mai mulți pași, pentru a automatiza procese, îmbunătățind astfel productivitatea sarcinilor zilnice. Cu multipe posibilități creative de personalizare, utilizatorii pot face cu ușurință screenshot-uri sau pot înregistra momente din stream, ușurând procesul de alegere și distribuire a momentelor cheie.

Stream Controller X este echipat cu un stand magnetic, care previne alunecarea și oferă un unghi de utilizare confortabil de 50°.

Pentru mai multe informații despre Razer Stream Controller X, vizitați această pagină.

Pentru mai multe detalii despre programul Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

DESPRE RAZER STREAM CONTROLLER X

  • Sisteme de operare compatibile:
    • Windows 10 (sau mai nou)
    • macOS X 10.14 (sau mai nou)
    • Aplicația Loupedeck
  • Dimensiuni: 111 x 80.7 x 30mm
  • Greutate: 146g ( doar Stream Controller X), Angle Stand cântărește 177g
  • Interfață: 15 Butoane de tip Switchblade
  • Connectivitate: cablu USB-A / USB-C de 2 metri
  • Unghiul ecranului: 8 grade (doar Stream Controller X), 50 de grade (inclusiv stand)

DE CE:  Razer le oferă posibilități creative infinite streamerilor care sunt organizați și doresc să aibă control total, instantaneu, prin apăsarea unui buton.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail.

PREȚ: 179,99 EURO

IMAGINI: LINK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *