XPG a castigat trei premii Red Dot Design Awards 2023

Distribuie

Power-for-Xtreme-Gaming-LOGO_Red-dot-1600x900

Câștigătorii din acest an acoperă toată gama de gaming cu un SSD PCIe Gen5 foarte rapid, memorie DDR5 și șasiu de PC.  

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști din domeniul Esports și pasionații de tehnologie, a anunțat cele trei premii Red Dot Design Awards 2023 primite la categoria Design de produs. Cele trei produse premiate includ un SSD PCIe Gen5, seria de memorii DDR5 XPG LANCER și șasiul VALOR AIR MERA EDITION.

SSD XPG PCIe Gen5

SSD-ul XPG PCIe Gen5 suportă cel mai recent standard de mare viteză Intel PCIe 5.0, permițând viteze secvențiale de citire și scriere de până la 12.000 MB/s. Pentru a obține un echilibru între disiparea eficientă a căldurii și volumul produsului, SSD-ul XPG PCIe Gen5 este primul de acest tip care introduce un proces de cristalizare a suprafeței de carbon în producția de radiatoare. Un microventilator încorporat și un design convectiv al radiatorului disipă eficient și rapid cantități semnificative de energie termică. Conform datelor obținute în urma proceselor de testare, această combinație poate reduce temperatura controlerului SSD cu aproximativ 26%. În plus, SSD-ul destul de subțire XPG PCIe Gen5 poate fi instalat și în slotul M.2 al consolei PS5. În interesul conservării mediului la nivel global, suprafața SSD-ului XPG PCIe Gen5 adoptă un nou proces de fabricație NIL (Nano Imprinting Lithography). Aceasta elimină o serie de practici de risipă de energie și nu generează o cantitate mare de ape reziduale, proces sustenabil pentru mediu și pentru protejarea planetei.

Memorii XPG LANCER DDR5

Seria de module de memorie XPG LANCER DDR5 dispune de circuite integrate și PCB-uri de înaltă calitate pentru a asigura performanțe fără compromis și overclocking fiabil, ideale pentru gamerii și overclockerii exigenți. Memoriile LANCER DDR5 sunt capabile să ofere o performanță de până la 7200MT/s și sunt disponibile cu sau fără iluminare RGB. Modulele LANCER sunt disponibile în două opțiuni de culoare a radiatorului, Midnight Black și Snow White. Designul carcasei XPG LANCER RGB prezintă detalii cu linii geometrice, un radiator din aluminiu negru-carbon și inserții argintii. O bandă luminoasă îi onorează marginea superioară și se evazează într-un punct focal triunghiular distinct. Radiatorul a fost refăcut în timpul proiectării pentru a se potrivi cu estetica generală a XPG, iar producția sa este mai ecologică. Fiind una dintre cele mai căutate linii de produse XPG, LANCER extinde stilul general al XPG, creând un aspect coerent în întreaga sa familie de produse.

XPG VALOR AIR MERA EDITION

Această ediție specială a șasiului XPG VALOR AIR prezintă ambasadorul anime XPG “Mera” în limbajul său de design principal și ca o constantă în toate elementele de design. Contrastul de două culori al șasiului oferă o diferențiere vizuală izbitoare între culoarea caracteristică Mera și negrul de pe costumului ei, care simbolizează atât tinerețea și impulsivitatea, cât și echilibrul și stilul elegant. Forma compactă a modelului VALOR AIR rămâne incredibil de eficientă în ceea ce privește performanța termică, datorită designului său mecanic dinamic. În plus, dimensiunile compacte ale șasiului nu compromit nici nivelul său ridicat de compatibilitate hardware, nici selecția sau instalarea plăcilor grafice. În XPG VALOR AIR pot fi instalate plăci grafice cu o lungime de până la 305 mm atunci când sunt asociate cu ventilatoare de carcasă orientate frontal. Acest șasiu XPG VALOR AIR MERA EDITION se dorește a fi o declarație de marcă însărcinată să ofere continuitate unei familii de produse printr-o conexiune profundă cu povestea epică a mărcii noastre de anime Xtreme Saga, oferind, în același timp, o valoare excelentă și o funcționalitate puternică.

Despre Red Dot

Premiul Red Dot Design este una dintre cele mai prestigioase și apreciate recunoașteri ale calității și excelenței în design din lume. Premiul evaluează cele mai bune modele ale producătorilor și designerilor din întreaga lume încă din 1955. Pe lângă designul de produs, Red Dot organizează, de asemenea, concursuri în domeniul designului de comunicare și al conceptelor de design, toate candidaturile fiind evaluate de un comitet internațional format din membri experți ai juriului.

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) a fost înființată de ADATA pentru a oferi produse de înaltă performanță gamerilor, profesioniștilor din domeniul esports și pasionaților de tehnologie. Ne-am angajat să dezvoltăm produse care să ofere performanțe extreme și, prin urmare, lucrăm îndeaproape cu comunitatea de gaming și esports pentru a obține informații despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gamă completă de produse, de la sisteme, componente, periferice și dispozitive, și le creăm având în vedere cele mai înalte standarde de stabilitate, fiabilitate și performanță. De asemenea, dezvoltăm produse cu design pur și simplu cool, care ne-au adus mai multe premii internaționale prestigioase, cum ar fi iF Design și Good Design. Dincolo de produse, jucăm un rol activ în sponsorizarea și susținerea evenimentelor și echipelor de esports la nivel global pentru a realiza experiențe de gaming extreme la cele mai înalte niveluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *