Switch-urile Layer 3 de la Zyxel raspund cerintelor tot mai mari de latime de banda ale IMM-urilor

Distribuie

5 iulie 2023 – Noile switch-uri Layer 3, cu multiple funcții și gestionate în cloud-ul Zyxel, răspund cerințelor tot mai mari de lățime de bandă ale IMM-urilor, hotelurilor, școlilor, integratorilor de sistem și MSP-urilor care mențin rețele distribuite de la 300 la 500 de utilizatori.

Noile switch-uri GbE L3 din seria XGS2220 cu 24/48 porturi cu 2 uplink-uri de 10GbE și 4 porturi SPF+ cu viteze de 10G, includ șase modele, cu versiuni PoE, non-PoE și fibră, pentru a ușura implementarea și a oferi maximul  de potențial pentru dispozitivele ce ocupă o bună parte din lățimea de bandă, cum ar fi AP wireless WiFi 6/6E, laptopuri, servere și stații de lucru. Conceput pentru a satisface implementările la nivel de întreprindere, switch-urile din seria XGS2220 acceptă funcții complete de Layer 2, inclusiv funcții avansate, cum ar fi QinQ VLAN tunneling și VLAN, dar și capabilități de rutare statică Layer 3, oferind utilizatorilor mai mult control asupra structurilor de rețea mari și complicate.

Tri Nguyen, Channel Sales & Product Development Manager la Zyxel a explicat: „Cerințele tot mai mari pentru lățime de bandă ale dispozitivelor de rețea de înaltă performanță, cum ar fi AP și stațiile de lucru WiFi 6/6E, și aplicațiile avansate, cum ar fi AV (Audio / Video) în rețea și sistemele de supraveghere, creează puncte de blocare a rețelei care au un impact negativ asupra performanței și eficacității acestora. Noile switch-uri din seria XGS2220 oferă performanță, versatilitate și ușurință în administrare, ceea ce le face soluția ideală pentru modernizarea infrastructurilor de rețea existente pentru a profita de cele mai noi dispozitive de înaltă performanță și de cele mai noi aplicații de rețea convergentă”.

Infrastructură de rețea robustă

Pe lângă cele patru uplinkuri 10G SFP+, seria XGS2220 vine cu două porturi suplimentare 10G Multi-Gig RJ 45 pentru a oferi flexibilitatea de conectare la servere, NAS-uri sau alte dispozitive de rețelistică de mare viteză.

Flexibilitate în alimentarea unei game complete de dispozitive PoE

În cadrul gamei, cele trei modele PoE de 30HP, 54HP și 54FP pot oferi bugete de putere mai mari de 400 W, 600 W și, respectiv, 960 W, acestea permițând flexibilitate în alimentarea eficientă a unei game complete de dispozitive PoE pentru aplicații precum VoIP, supraveghere, aplicații AV în rețea de înaltă densitate și portofoliul de dispozitive, de tip AP WiFi 6/6E al Zyxel.

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și de acasă. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.zyxel.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *