Orange continuă extinderea rețelei sale și adaugă Baia Mare pe harta orașelor 5G

Distribuie

București, 18 iulie 2023. Orange România continuă extinderea rețelei sale 5G/5G+ la nivel național și, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Baia Mare acces la cea mai bună experiență de conectivitate. De acum, locuitorii orașului Baia Mare vor beneficia nu doar de vitezele ultra-rapide ale rețelei 5G+, ci și de un grad de acoperire în proporție de 100%. În plus, clienții din Baia Mare au parte de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă vin cu reduceri de 20% în magazinele Orange din Baia Mare.

Baia Mare se adaugă seriei de noi orașe acoperite în ultimele luni, rețeaua Orange 5G/5G+ fiind astfel prezentă în 34 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Astfel, clienții cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă rețea 5G din România, ce oferă viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. De altfel, performanța rețelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât și pentru cel mobil.

Oferte și beneficii 5G

Orange România continuă să faciliteze accesul la cele mai noi și performante tehnologii de rețea atât prin extinderea acoperirii, cât și prin portofoliul de abonamente și telefoane 5G pe care le oferă.

Cu ocazia lansării 5G în Baia Mare, exclusiv în magazinele din oraș, abonații Orange beneficiază până pe 16 august, de o ofertă specială Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clienții sunt recompensați cu un discount de 100 euro, în loc de 40 euro la achiziția unui telefon 5G, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro. În plus, aceștia au parte de reduceri de 20% pe toata perioada contractuala pentru abonamentele 5G, FUN02, FUN11, FUN12, FUN13 încheiate in magazinele Orange din Baia Mare până 16.08.2023.

Noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps rețeaua Orange 5G+ este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică și deschide noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, de care pot acum beneficia și clienții din Baia Mare. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Mai multe detalii despre beneficiile și performanțele tehnologiei 5G sunt disponibile aici: https://www.orange.ro/tehnologii/5g/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *