Allview anunță adoptarea tehnologiei Mini LED în portofoliul de televizoare, cu diagonale începând de la 65”

Distribuie

Brașov, 22 august 2023 – Visual Fan S.A., compania românească listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță adoptarea tehnologiei inovatoare de afișare Mini LED, în portofoliul său de televizoare inteligente.

Noile televizoare Allview iPlay Mini LED, seria 8000, oferă o experiență vizuală captivantă, îmbogățită de puterea transformatoare a luminii, un contrast amplificat și o simfonie de culori redate în forma lor naturală.

Prin noua serie de televizoare, Allview susține promisiunea față de consumatori, de a le oferi produse ce integrează tehnologii premium, în linie cu tendințele pieței. Mini LED stabilește un punct de referință pentru industrie și reprezintă soluția de afișare esențială din spatele celei mai bune experiențe de home theater”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan.

Utilizând aproximativ 3500 de mini LED-uri, noile televizoarele smart Allview iPlay oferă strălucire mai mare, negru mai profund, adâncime și o gamă extinsă de culori.

Cu o precizie extraordinară în controlul iluminării din spate, noile televizoare smart Allview iPlay, sunt capabile să gestioneze local mini LED-urile, ghidând în mod inteligent lumina, acolo unde este cea mai mare nevoie de ea. Rezultatul? Un contrast mai mare și mai bun, pentru mai multe detalii și culori naturale.

Cu ajutorul funcției de îmbunătățire dinamică a contrastului de 10.000.000/1, fiecare cadru este optimizat cu meticulozitate pentru a reda o gamă extinsă de luminozitate, imagini clare și detaliate.

Noile televizoarele Allview iPlay Mini LED echilibrează cu măiestrie performanța și eficiența energetică, datorită unui procesor avansat, cu configurația quad core, ce permite capacități multitasking superioare, pentru procesarea mai eficientă și mai rapidă a intrărilor utilizatorului.

Cu tehnologia Dolby Audio, sunetul și performanța imaginii se îmbină armonios, oferind o experiență cinematică de neuitat.

Prevăzute cu sistemul de operare Vidaa, conceput special pentru televizoare, noua serie oferă o experiență de utilizare optimizată, cu o interfață prietenoasă și ușor de personalizat, astfel încât utilizatorii să se bucure de un mediu de vizionare adaptat obiceiurilor lor.

Vidaa vine cu propriul magazin de aplicații încorporat, asigurând acces la o gamă largă de aplicații populare și servicii de streaming, printre care se numără Netflix, YouTube, Prime Video, NBA, UEFA TV, Deezer, Kidoodle.

În prezent, noua serie de televizoare Allview iPlay 8000 Mini LED oferă un model cu diagonală de 65”, ce poate fi comandat la prețul de 6.999 lei direct de pe site-ul companiei. Până pe data de 5 septembrie, clienții care achiziționează acest produs vor primi un laptop Allbook i (Free DOS) cadou. Pentru informații complete legate de produs, accesați https://allview.ro/miniled/.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți Allview și pentru a descoperi gama completă de produse, puteți urmări paginile de Facebook, YouTube și Instagram ale companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *