HMD Fusion: Telefonul tău, regulile tale

Distribuie

  • Human Mobile Devices schimbă regulile designului de telefoane mobile cu cel mai inovator smartphone al lor de până acum: HMD Fusion.
  • Este un dispozitiv extrem de personalizabil, pe care îl puteți moderniza, repara1și căruia îi puteți schimba stilul, cu o „garderobă” pe măsură – totul pentru doar 1399 RON.
  • Aveți acces la look-uri diferite și puteți schimba funcțiile dispozitivului cu o serie de „Ținute” inteligente (Smart Outfits)2care vor apărea lunile următoare: de la un ring light pentru selfie-uri uimitoare și încărcare wireless, la o carcasă de protecție robustă și accesorii pentru jocuri, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate.
  • E ca un „paparazzi” personal de buzunar – HMD Fusion are capacități impresionante, cu o cameră de 108 MP și una pentru selfie-uri de 50 MP.
  • Lider într-o nouă eră a designului de telefoane mobile, Human Mobile Devices creează tehnologii mai umane, concepute pentru a ajuta pe fiecare și a fi mai prietenoase cu planeta.

Toată lumea știe că ești capabil de orice dacă ești îmbrăcat în ținuta potrivită. Același lucru este valabil și pentru cea mai recentă lansare a inovatorului european în domeniul telefoniei mobile, Human Mobile Devices.

Astăzi (5 septembrie), compania își dezvăluie cel mai revoluționar dispozitiv de până acum: HMD Fusion. Cu o carcasă ultra-cool, în stil industrial-chic, HMD Fusion este o foarte mare realizare din punct de vedere al design-ului. V-ați dorit vreodată ca telefonul vostru să aibă un ring light încorporat pentru selfie-uri perfecte sau să poată fi folosit ca o consolă de jocuri? Ei bine, acum se poate. Cu o serie de „ținute” interschimbabile2 care vor apărea în cursul acestui an, puteți personaliza HMD Fusion în funcție de stilul personal sau de funcționalitatea de care aveți nevoie. La un preț de doar 1399 RON, HMD Fusion este o inovație tehnologică la un preț accesibil.

Fie că este vorba de o ținută super-stylish care să se potrivească cu starea fiecăruia, de un ring light încorporat sau de un controller pentru jocuri ce vă permite să jucați jocurile voastre preferate, „ținutele” Fusion Outfits2 care vor apărea spre sfârșitul acestui an sunt „garderoba” supremă pentru acest dispozitiv. Conectate prin intermediul a șase pini, fiecare „ținută” modifică instantaneu hardware-ul și software-ul telefonului, deblocând noi capacități, interfețe unice și performanțe îmbunătățite.

Dar nu se termină aici. Considerând colaborarea drept un lucru care stimulează creativitatea, Human Mobile Devices pune puterea în mâinile fiecăruia. Este un nou nivel de personalizare: dispozitivului i se poate adăuga aproape orice accesoriu, cu ajutorul unui kit de dezvoltare software și hardware3 simplu de utilizat și open-source. Fie că este vorba de creativitate, jocuri sau productivitate, cel mai recent smartphone Human Mobile Devices evoluează odată cu fiecare – singura limită este imaginația.

Pentru început Human Mobile Devices va lansa în cursul acestui an o suită de „ținute” Fusion Outfits2 concepute pentru a îmbunătăți experiența smartphone-ului. Gândită pentru „reginele selfie-urilor”, ținuta Flashy va fi visul oricărui creator de conținut, fiind echipată cu un ring light încorporat ce va  putea fi utilizată atât pentru camera frontală, cât și cu cea principală. HMD Fusion este primul dispozitiv care va permite controlarea iluminării ambientale și a efectelor camerei prin intermediul comenzilor de pe dispozitiv, datorită integrării perfecte cu aplicația camerei existente. Și nu e nevoie de o carcasă voluminoasă sau de încărcare, deoarece Flashy Outfit este alimentat chiar de dispozitiv prin intermediul celor șase pini inteligenți ai telefonului.

Pentru cei mai puțin îndemânatici outfit-ul Rugged e salvarea. Construit pentru protecție sporită, ținuta cu certificare IP68 este rezistentă la praf și la scufundarea completă în apă4. Include suport pentru încărcare wireless cu magneți și un buton în caz de urgență (ICE), deci este cel mai bun prieten al oricărui dependent de adrenalină. Iar Wireless Outfit oferă acces la o  tehnologie care este de obicei rezervată pentru dispozitivele cu preț mai ridicat.

Lăsând la o parte ținutele, are o carcasă subțire dar rezistentă, realizată din oțel inoxidabil și plastic armat. Deci HMD Fusion este o declarație de modă de invidiat în sine. Pornind de la estetica brută, grunge, iubită de Generația Z, acesta are un farmec industrial, lipsit de fasoane. Dispozitivul vine cu o ținută casual transparentă care îi pune în valoare designul revoluționar și care permite utilizatorilor să fie au-naturel atunci când nu au nevoie de funcționalități suplimentare. Carcasa Casual Outfit transparentă oferă protecție suplimentară, dar fără marginile groase ale unei carcase clasice și vine în cutie cu HMD Fusion. În plus, puteți alege dintr-o gamă de Casual Outfit-uri colorate.

Însă nu e un dispozitiv care doar arată bine. HMD Fusion este echipat cu un sistem de camere foto de top. Atât camera frontală, cât și cea principală au o varietate de funcții care vă ajută să surprindeți amintiri esențiale ca profesioniștii. Camera pentru selfie-uri de 50 MP deschide noi posibilități cu Gesturile pentru selfie (Selfie Gestures) și funcția de Slow-motion pentru selfie-uri (Selfie Slow-Mo), în timp ce camera dublă din spate de 108 MP se descurcă foarte bine în lumină slabă și la viteze mari și cam orice între cele două. Este un „paparazzi” personal în buzunarul fiecăruia.

La fel ca și celelalte smartphone-uri din portofoliul original al Human Mobile Devices, adică familia de dispozitive HMD Pulse Family și HMD Skyline, HMD Fusion este proiectat cu promisiunea de FIY (Fix it yourself). Dispozitivul face parte din următoarea generație de dispozitve reparabile (Gen 2), ceea ce înseamnă că veți putea înlocui mai ușor ca oricând un ecran spart, o baterie descărcată sau alte piese. Pur și simplu deschideți dispozitivul, deșurubați ecranul sau înlocuiți bateria și asamblați-l la loc folosind un kit iFixit disponibil în amumite țări.1

Pe măsură ce mișcarea de detoxifiere digitală (digital detox) continuă să ia amploare, Human Mobile Devices are misiunea de a oferi oamenilor posibilitatea de a alege smartphone-ul potrivit pentru fiecare. Întruchipând angajamentul HMD pentru o experiență digitală echilibrată, HMD Fusion va fi echipat cu un Detox Mode încorporat, care va începe să fie disponibil până la sfârșitul anului. Doriți o pauză de la social media sau ceva timp liber de la notificările mereu active? Prin blocarea aplicațiilor și a contactelor personalizate, modul Detox vă permite să vă reglați nevoile de detoxifiere digitală, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă bucura de cea contează fără a fi distrași de telefon.

Comentând lansarea HMD Fusion, Lars Silberbauer, Global Chief Marketing Officer la Human Mobile Devices (HMD), a declarat: „În zilele noastre, un smartphone este mai mult decât un simplu dispozitiv care ne menține conectați. Este o declarație de modă, un mijloc de a ne exprima și un instrument prin care navigăm lumea modernă. HMD Fusion reprezintă următoarea generație de smartphone-uri – pentru prima dată, îi invităm pe oameni să își îmbrățișeze creativitatea și să construiască un dispozitiv care este complet adaptat nevoilor fiecăruia, cu primele «ținute» inteligente din industrie. Fusion este tot ceea ce ne reprezintă la Human Mobile Devices: creativitate, inovație și colaborare, și suntem foarte curioși ce vor construi oamenii.”

Schimbând regulile designului de telefoane mobile, HMD Fusion reflectă angajamentul Human Mobile Devices de a crea tehnologii adaptate nevoilor consumatorilor și ale business-urilor. Dispozitivul reprezintă un salt înainte în inovația tehnologică și este cel mai recent din linia de smartphone-uri originale ale companiei, centrate pe design și orientate către nevoile oamenilor.

HMD Fusion va fi în curând disponibil pe https://www.hmd.com/ro_ro/hmd-fusion?sku=101SQ503H040 la prețul de 1399 RON. „Ținutele” Flashy, Rugged, Wireless și Gaming vor fi disponibile în lunile următoare. Pentru a afla mai multe, vizitați www.hmd.com/ro_ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *