De ce sa alegi bijuterii de argint handmade?

Distribuie

Vorba cântecului „Diamonds are girl’s best friend”: The French are glad to die for love / They delight in fighting duels / But I prefer a man who lives / And gives expensive jewels. (Francezii își dau viaÈ›a bucuroÈ™i pentru dragoste / Duelurile îi încântă / Dar eu prefer un om care trăieÈ™te / Și face cadou bijuterii scumpe). Bijuteriile înglobează un cod propriu, aparte, având semnificaÈ›ii precise. ÃŽn trecut, bijuteriile făceau parte din categoria acelor simboluri ce permiteau recunoaÈ™terea statutului, apartenenÈ›ei È™i condiÈ›iei sociale a persoanelor care le purtau. Bijuteriile sunt considerate ca fiind obiecte “preÈ›ioase” menite să cristalizeze relaÈ›ii sociale puternice. Psihologii sunt de părere că bijuteriile reflectă personalitatea unei femei , astfel, îți poÈ›i forma o prima impresie despre trăsăturile de caracter ale acesteia, în funcÈ›ie de mărimea È™i tipul bijuteriilor, materialul din care sunt confecÈ›ionate sau pietrele preÈ›ioase care le decorează.

Femeile iubesc bijuteriile sub orice formă, fiind nelipsite din colecția lor de accesorii. Bijuteriile de argint reprezintă un accesoriu de nelipsit din ținuta cotidiană a sexului frumos din mai multe motive:

• Bijuteriile de argint au un efect psihologic, prin purtarea acestora femeile simțindu-se speciale și încrezătoare în propria imagine.

• În funcție de tipul de bijuterie ales, aceasta are rolul să se potrivească fizionomiei și dimensiunilor fiecărei femei și scot în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, gatului sau mâinilor.

• De obicei diferitele bijuterii argint handmade sunt încadrate in categoria cadourilor de lux. În momentul în care o femeie primește în dar o astfel de bijuterie sentimentul de fericire este de nedescris. Un astfel de cadou denotă aprecierea și atenția deosebită a partenerului.

• Piesele din categoria bijuterii argint handmade sunt o completare inspirată la orice ținută, fie ea elegantă sau office.

Este bine de știut că deși argintul pur are o concentrație de 99,9%, acesta nu este potrivit pentru industria bijuteriilor, deoarece nu este potrivit pentru prelucrare, fiind foarte maleabil și deci dificil de a se turna în modele diverse și deosebite. Pentru realizarea de bijuterii metalul trebuie să aibă un pic de duritate prin adaosul de aliaje, cel mai comun fiind cuprul. Sterling Silver, pe de altă parte, este alcătuit din argint 92,5%, restul fiind cupru. Bijutierii sunt capabili să realizeze cele mai complexe modele cu argintul 925. Acest standard este unanim acceptat la nivel mondial. Calitatea unei bijuterii din argint este dată și de calitatea pietrelor care o decorează. În general, cele mai apreciate pietre pentru această categorie de bijuterii sunt Cristalele Swarovski.

Dacă ești în căutarea de bijuterii argint handmade, atunci poți conta pe calitatea produselor oferite de magazinul online Ravisant. Un articol deosebit pentru persoana iubită este brățara realizată din delicate margele japoneze care, prin ordonarea biluțelor de diverse culori și dimensiuni transmite iubitei sau iubitului mesajul TE IUBESC în codul Morse. Fiecare brățară este însoțită de o felicitare care completează acest cadou special.

Magazinul are multe alte modele de brățări împodobite cu cristale Swarovski din forme spectaculoase (fluturi, perle, cercuri, pătrate, steluțe, inimioare) și culori deosebite (auriu, rose, coral, topaz, ametist), atât pentru doamne, cât și pentru micile domnișoare din viața dumneavoastră. Brățările se complementează perfect cu multitudinea de cercei de argint pe care magazinul de bijuterii argint handmade îi comercializează.

Magazinul are o gamă variată de inele elegante cu cristale Swarovski ce va mulțumi dorințele cele mai extravagante ale femeilor în materie de bijuterii. Circumferința tuturor modelelor este reglabilă, reglajul realizându-se în față, ceea ce face procesul ușor de manevrat, evitându-se agățarea. Fiecare inel se poate ușor personaliza cu cristale de diverse forme (rotunde, conice, cubice) și culori (alb transparent, negru, fuschia, roșu, albastru, mov, violet, portocaliu, indigo, turcoaz, burgundy, bej perlat etc), pentru a se asorta cu orice ținută.

Pentru coliere deosebite, care pot fi purtate la orice ocazie, Ravisant pune la dispoziția celor interesați o gamă extinsă de modele, de toate formele, stilurile și culorile. Realizate din argint 925 și cristale Swarovski deosebit de delicate, având culori aquamarine, aurii, împodobite cu cu perle de culoare albă, neagră sau roz, sau cu pandantive de cristal în formă de stea, fluturi sau lacrimă, aceste bijuterii argint handmade vor atrage toate privirile și murmur de admirație atunci când veți pătrunde într-o încăpere.

Toate aceste creații sunt unice, delicate, surpinzătoare, create manual de o echipă dedicată, care te vor încânta și te vor face să te simți încrezătoare, frumoasă și deosebită.

Magazinul de bijuterii argint handmade Ravisant îți pune la dispoziție un serviciu unic pe piață pentru a te decide mai ușor în privința anumitor modele de bijuterii. În cazul în care dorești să probezi bijuteriile înainte de a face o comandă, atunci vei primi bijuteriile alese la tine acasă sau la birou. Iar pentru locuitorii orașelor București și Ploiești, acest serviciu este disponibil gratuit.

Bijuteriile handmade de argint de la Ravisant te invită  într-o călătorie surprinzătoare de stiluri și asocieri îndrăznețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *