Evenimente culturale care trebuie urmărite în 2019

Distribuie

Ce concerte, piese de teatru, filme sau alte evenimente culturale îi vor încânta pe români în 2019?

Cu siguranță este o întrebare care stă pe buzele foarte multor oameni iar răspunsul este extrem de cuprinzător. 2019 este pregătit cu numeroase nume internaționale care vor veni să cânte pe scenele românești, cu câteva festivaluri care au creat deja adevărate tradiții, cu fenomene culturale noi și interesante, cum ar fi Stand Up Comedy și cu foarte multe filme, atât românești, cât și stăine.

Dacă ar fi să bifăm câteva evenimente majore ce urmează să se întâmple în 2019, iată care sunt:

 

Concertul Bon Jovi

Trupa americană va concerta pentru a doua oară în București, în Piața Constituției. Cei care vor să asculte live hituri precum „ Livin’ On a Prayer”, „ You give love a bad name” sau „ It’s my life” trebuie să își elibereze ziua de 21 iulie 2019.

Este posibil ca biletele să fie deja vândute, însă partea bună este că showul de la București face parte dintr-un turneu impresionant care se va desfășura în 14 țări europene. Așadar, poți să ajungi să îi vezi pe cei de la Bon Jovi și în alte țări.

 

Concertul Tom Jones

Un alt nume mare care ajunge în 2019 în România este Tom Jones. Acesta va cânta la BT Arena în Cluj Napoca și va avea în repertoriu melodii extrem de cunoscute, printre care „Kiss” sau „Delilah”.

Sir Tom Jones este un artist extrem de apreciat la nivel mondial pentru faptul că poate să abordeze mai multe genuri muzicale și are o mulțime de melodii care au fost hituri. Cu peste 40 de albume înregistrate și 50 de ani de carieră, merită din plin să fie văzut în concert.

Festivalul Untold

Festivalul organizat pe Cluj Arena a reușit în doar câțiva ani să devină unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa.

Cei care doresc să se bucure de abonamentele la Untold trebuie să ia decizia de a le achiziționa cu mult timp înainte, mai ales că pe scenă vor ajunge nume uriașe, precum Armin van Buuren.

În 2018, festivalul a reușit să aducă în fața publicului clujan nume precum The Prodigy, Bonob, Black Eyed Peas sau Tiesto.

Cu siguranță, 2019 va fi cel puțin la fel de ofertant. Tot pe lista festivalurilor ce nu trebuie ratate putem trece și Neversea, Summer Well sau Art Mania.

SibFest 2019

Cei care iubesc teatrul pot să se bucure de o săptămână întreagă de piese organizate în teatrele din Sibiu.

Festivalul este unul din ce în ce mai populari în rândul pasionaților de teatru și merită toată atenția.

Numeroase filme

Cinematografia promite și ea foarte multe, numeroase pelicule fiind așteptate cu sufletul la gură. Vor fi animații, SF-uri, filme de dragoste și aventură. Sunt așteptate filme precum Last Christmas, care va avea coloana sonoră construită din repertoriul lui George Michael, Frozen 2, Toy Story 4 sau adaptări după cărți celebre, cum ar fi Moarte pe Nil a binecunoscutei autoare Agatha Christie.

Dacă Freddie Mercury a fost vedetă în 2018 prin filmul „ Bohemian Rhapsody”, în 2019 va fi rândul lui Elton John, portretizat în „ Rocketman”.

Numeroase nume sonore din industria de la Hollywood își vor încerca norocul în filme cu bugete imense, pentru a câștiga un Oscar iar cinematografele vor fi, fără doar și poate, pline. Nu vor lipsi nici filme românești, titluri precum „Luca” sau „Proiecte de trecut” fiind foarte așteptate de critici.

, , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *