Explore More Of Your Summer – campania Huawei dedicată consumatorilor s-a încheiat cu premii atractive

Distribuie

Participanții au avut șansa de a câștiga noile smartwatch-uri din seria WATCH 3, dar și vouchere atractive de reducere pentru achiziționarea acestora

 

București, 15 iulie 2021 – Huawei Consumer BG a invitat consumatorii să se bucure de vară alături de cele mai performante smartwatch-uri recent lansate, HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3, printr-o serie de provocări atractive. Astfel, sub umbrela campaniei #ExploreMoreOfYourSummer, competiția #Huawei21DayChallenge a venit în întâmpinarea acestora cu 21 de provocări dedicate, în urma cărora participanții au avut șansa de a câștiga două HUAWEI WATCH 3 și vouchere în valoare de 210 lei pentru achiziționarea WATCH 3 Series, în cadrul www.huaweistore.ro. Noile smartwatch-uri au un design elegant și îndeamnă la un stil de viață sănătos și mai activ.

Insight-ul campaniei pornește de la ideea că un nou obicei trebuie repetat timp de 21 de zile consecutive pentru a deveni un obicei, iar timp de 21 de zile Huawei a oferit premii speciale celor care s-au alăturat provocării, pentru a-i susține să ducă mai departe un nou stil de viață mai activ și mai sănătos.

Competiția a avut parte de provocări lansate direct de companie, pe toate canalele oficiale – Facebook – HuaweiMobileRO, Instagram – @huaweimobilero, Youtube – Huawei Mobile România , dar și pe Huawei Community, premiul cel mare fiind un HUAWEI WATCH 3, un smartwatch flagship elegant și ultra-performant care dispune de o autonomie ridicată. Astfel, utilizatorii au fost stimulați să participe la #Huawei21DayChallenge atât de către brand, cât și de influencerii care s-au alăturat provocării, campania bucurându-se de o audiență mare în social media prin mixul variat de canale utilizate. În total, în campanie s-au înscris 4.200 de participanți, care au avut  de depășit o serie de provocări lansate de brand și de influencerii implicați în campanie. Printre provocările lansate se află parcurgerea a peste 10.000 de pași într-o zi, monitorizarea calității somnului și a nivelului de stres sau susținerea unor antrenamente zilnice, timp de 21 de minute, fiind îndemnați să arate numărul de calorii arse în această perioadă, totul plecând de la ideea de a dobândi un obicei pozitiv și de a adopta un stil de viață mai sănătos în fiecare zi.

„Interacțiunea smart, conectarea zilnică la un stil de viață sănătos, monitorizarea sănătății pe tot parcursul zilei, bateria care durează sau designul elegant sunt câteva dintre aspectele cu care noua serie de ceasuri impresionează. De aceea, credem cu tărie că un astfel de smartwatch poate contribui la schimbarea obiceiurilor noastre și la transformarea lor în obiceiuri cu impact pozitiv, care să ne dea un boost de energie în fiecare zi și care să ne ajute să devenim cea mai bună versiune a noastră.” spune Sabina Știrb, Marketing Director Huawei Consumer BG. „Campania #Huawei21DayChallenge, încheiată recent, a avut un rol bine definit: acela de a aminti oamenilor că au șanse mai mari să dobândească un obicei pozitiv dacă acesta este repetat timp de trei săptămâni.”, continuă aceasta.

#ExploreMoreOfYourSummer i-a avut alături și pe Mihai Morar, Dani Oțil, Lorena Buhnici, Silviu Țolu, Roxana Voloșeniuc, Beatrice Olaru, Racing Academy și Alex Gâlmeanu. Aceștia au lansat câte o provocare comunităților lor, oferindu-le acestora șansa de a explora un stil de viață mai activ în această vară, și desigur, de a câștiga un voucher de reducere pentru un smartwatch din seria WATCH 3.

Noua serie HUAWEI WATCH 3, este disponibilă pentru achiziționare pe www.huaweistore.ro și în magazinele de retail ale partenerilor începând de ieri, 14 iulie, iar HUAWEI WATCH 3 Pro Elite are prețul de 2.499 lei, pentru HUAWEI WATCH 3 Pro Clasic este 1.999 lei și pentru HUAWEI WATCH 3 prețul este de 1.699 lei.

În plus, Huawei Online Store a introdus de curând plata în rate, iar cei interesați pot achiziționa HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3, în 3 sau 6 rate fără dobândă, dacă dispun de un card de credit la una dintre băncile agreate.

Seria HUAWEI WATCH 3 include modelele HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3, cele mai noi smartwatch-uri care oferă cea mai avansată tehnologie Huawei, punând accent pe interacțiune îmbunătățită, conectivitate independentă și interconectivitate. Noile HUAWEI WATCH 3 aduc consumatorilor un design elegant uimitor și, în același timp, caracteristici inteligente și îmbunătățite, cu o experiență a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viață de zi cu zi cât mai elegantă, confortabilă, dar și activă în același timp. Gama de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri eSIM, măsoară temperatura pielii și, în plus, dispune și de o autonomie a bateriei de până la 21 de zile în Modul Ultra. Seria HUAWEI WATCH 3 este un asistent profesionist de monitorizare a fitness-ului, elegant, care oferă peste 100 de moduri de antrenament, dar și funcții de monitorizare a sănătății, cum ar fi cele pentru ritmul cardiac, SpO2, somn și presiune, o serie completă care le permite utilizatorilor să rămână la curent cu starea lor de sănătate.

La fel ca și celelalte dispozitive wearables Huawei, seria HUAWEI WATCH 3 permite conectarea cu diferite dispozitive care rulează sisteme de operare Android și iOS.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *