Legrand lansează în România primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat

Distribuie

10 mai, București – Legrand România prezintă Classe 300EOS with Netatmo, primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat.

Datorită acestei caracteristici tehnologice unice, care combină toate funcțiile unui interfon cu posibilitatea de comandă vocală, experiența utilizatorilor se extinde spre noi orizonturi.

Astfel, noul interfon conectat Bticino permite gestionarea tuturor funcțiilor tradiționale ale videointerfoniei prin intermediul comenzilor vocale, încorporând totodată toate celelalte funcții Amazon Alexa ce permit controlul iluminatului, al prizelor și al storurilor.

Screenshot 2022-05-10 133829

Videointerfonul Classe 300EOS devine centrul de control al locuinței inteligente. Interfața sa permite o interacțiune intuitivă, concepută pentru a fi utilizată de oricine, iar comenzile smart facilitează accesul rapid la toate funcțiile videointerfoniei, dar și de securitate, de acasă sau de la distanță. Să poți răspunde la apeluri, să poți activa sistemul de blocare pentru a deschide și pentru a închide poarta sau să poți vizualiza imaginile de pe camerele inteligente Netatmo de interior sau de exterior, înseamnă confort și liniște în locuința ta, oriunde te-ai afla”, declară Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Legrand a lansat în ultimii ani o multitudine de soluții pentru case inteligente pe piața locală și va continua să aducă inovațiile internaționale ale companiei și în România, la scurt timp de la premierele globale.

Screenshot 2022-05-10 133859

Cu o formă ușor arcuită care îi conferă un stil elegant și totodată contemporan, Classe 300EOS with Netatmo se distinge printr-un design inovator, datorită căruia a primit prestigiosul premiu IF Design Award 2021. Tehnologia, cercetarea și designul au reprezentat caracteristici importante care au condus Classe 300EOS la nominalizare alături de laureații ediției 2021 a IF Design Award, un premiu de renume mondial care a avut anul trecut peste 10 000 de candidaturi.

Despre Netatmo

Pentru a-și consolida prezența în sectorul IoT, Grupul Legrand a achiziționat în noiembrie 2018 compania franceză Netatmo, lider în domeniul soluțiilor de casă inteligentă.

Fondată în 2011, Netatmo dezvoltă produse electronice de ultimă generație, intuitive și cu un design contemporan, produse premiate la nivel internațional atât pentru design, cât și pentru tehnologiile utilizate. Cu adevărat inteligente, produsele inovatoare Netatmo oferă o experiență perfectă care îi ajută pe utilizatori să creeze o casă mai sigură, mai sănătoasă și mai confortabilă.

Netatmo proiectează cu atenție mecanica, electronica și software-ul încorporat al tuturor produselor la cele mai înalte standarde. Aplicațiile mobile și web sunt concepute pentru a fi simplu de folosit, oferind totuși o experiență bogată pentru utilizatori.

Screenshot 2022-05-10 133803

Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, centre de date, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței.

Screenshot 2022-05-10 133745

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 7 miliarde de euro în 2021. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.

www.legrand.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *