Samsung Electronics prezintă o nouă eră a tehnologiei Micro LED la ISE 2022

Distribuie

Modelele The Wall din 2022 oferă o inovație tehnologică incredibilă – inclusiv cea mai mică dimensiune de pixeli pitch de până acum la doar P0,63

 

București, ​​România – 10 mai 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. prezintă viitorul tehnologiei Micro LED în cadrul evenimentului Integrated Systems Europe (ISE) 2022 din Barcelona, ​​prin intermediul a trei modele noi susținute de propria tehnologie Samsung de display de ultimă generație, The Wall.

Product_The Wall_All-in-One(110) (1)

„Tehnologia Micro LED este proiectat să definească viitorul în zona de inovației a soluțiilor de afișare. De la industria de lux până la cea de ospitalitate și turism, potențialul Micro LED este nelimitat, permițându-le companiilor să dispună de o multitudine de posibilități de utilizare pentru a realiza mai mult din ce-și propun. ISE este cel mai mare eveniment de acest gen din întreaga lume și suntem încântați să putem dezvălui gama noastră extinsă The Wall în cadrul acestui eveniment de mare anvergură. Tehnologia de ultimă generație The Wall oferă beneficii peste așteptări, transformând orice tip afacere și deblocând noi oportunități”, a declarat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

OHA images for EV (1)

The Wall 2022 – cea mai mică dimensiune de pixeli pitch prezentată vreodată

Anul acesta la ISE, Samsung va prezenta modelul The Wall 2022 (Seria IWB) – un display Micro LED modular inovator, care oferă experiențe de vizionare captivante într-un format de ecran de mari dimensiuni cu înaltă rezoluție. IWB va fi disponibil în dimensiuni de 0,63 și 0,94 pixeli pitch, 0,63 fiind cea mai mică dimensiune de pixeli pitch din gama The Wall. Noul display este acum disponibil pentru precomanda la nivel global.

Caracteristica micro pixel pitch a IWB oferă cea mai detaliată imagine furnizată de Samsung, precum și o rată de refresh de 120Hz a ecranului, HDR10/10+ și LED HDR. După instalare, The Wall poate fi personalizat într-o varietate de dimensiuni, putând reda filme 4K pentru dimensiunea ecranului de 110 inci, dar și o calitate incredibilă în 8K pentru 220 inci, perfect adaptate oricăror nevoi ale consumatorilor sau oricărui tip de afaceri. Această rezoluție este îmbunătățită de puternicul procesor Micro AI (Inteligență Artificială), care analizează fiecare secundă de conținut instantaneu și optimizează calitatea imaginii.

Samsung Flip Pro_1 (1)

Dimensiunea totală a cabinetelor a fost mărită, permițând companiilor și consumatorilor să instaleze doar patru cabinete pentru a configura ecranul UHD, ceea ce înseamnă o instalare rapidă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor. Cabinetul îmbunătățit susține configurațiile ecranelor mari, de înaltă rezoluție și îmbunătățește calitatea mecanică pentru o vizionare captivantă, facilitând în același timp reglarea sistemului de prindere. Astfel, timpul de instalare a fost redus oferind beneficii semnificative companiilor în comparație cu panourile LED convenționale.

De asemnea, The Wall este echipat cu întreaga tehnologie premium din industrie. În primul rând, acesta prezintă funcția Multi View care permite redarea simultană, din mai multe surse (până la patru surse), toate pe un singur ecran, fără a fi necesar un splitter suplimentar pentru afișarea dinamică a conținutului. În al doilea rând, tehnologia Black Seal încorporată creează o suprafață perfectă pentru niveluri de negru mai pure, cu o peliculă cu reflexie ultra-scăzută care a fost aplicată pentru a minimiza reflexia luminii externe. În plus, cu procesare pe 20biți, The Wall oferă o calitate remarcabilă a imaginii și o experiență de vizionare fluidă, susținută de până la 2.000niți, oferind imagini mai clare.

OHA images for EV (1)

The Wall All-in-One – Instalare inovatoare și convenabilă

The Wall All-in-One (denumirea modelului: IAB), lansat în acest an la Barcelona, este disponibil în trei modele diferite: 4K de 146 inci, 2K de 146 inci și 2K de 110 inci. Acest display incredibil de nouă generație aduce inovație atât experienției de vizualizare, cât și instalării acestuia. Rezoluția standard a The Wall All-in-One este redată într-o rație de 16:9. Produsul va fi disponibil la nivel global după evenimentul de lansare în cadrul ISE 2022.

Cea mai inovatoare caracteristică a The Wall All-in-One este instalarea convenabilă, care include un sistem de prindere pre-ajustat și un „Frame Kit pre-asamblat.” Acest kit, care simplifică întregul proces, include un cadru decorativ al display-ului cu un design de 16:9 și un player media S-box încorporat, reducând, de asemenea, costul total de achiziție.

The Wall All-in-One oferă un design elegant, cu o grosime a display-ului de doar 49mm, ajungând în cele din urmă la 59mm cu întreaga instalație atunci când este măsurat de la perete la ecran. Acest design subțire infinity, fără margini, oferă o conexiune directă de intrare pe ecran fără a fi nevoie de un dispozitiv separat – creând o configurare curată și convenabilă.

În plus, împreună cu procesarea pe 20 biți, tehnologia Black Seal și procesorul Micro AI, două ecrane 4K de 146 inci pot fi instalate unul lângă altul pentru a crea un design de 32:9, cu o caracteristică detașabilă, care formează o întreagă suprafață uniformă, de o calitate remarcabilă a imaginii.

Display-uri versatile, adaptate cerințelor pieței – de la stația de încărcare pentru EV până la clasa hibridă

Alături de tehnologia Micro LED, lideră în industrie, Samsung prezintă în cadrul evenimentului ISE o varietate de noi display-uri, care răspund nevoilor în continuă schimbare ale acestei noi ere. Noua gamă exemplifica inovația continuă Samsung în construirea de soluții care includ comunicații contactless și funcții de siguranță îmbunătățite.

Gama Samsung de ecrane outdoor 2022 (Seria OHA 55 inci, 75 inci) a fost verificată pentru vizibilitatea în aer liber de către Underwriters Laboratories (UL). Construcția subțire permite o instalare ușoară și o performanță pe termen lung prin certificarea IP56, iar hardware-ul său durabil poate funcționa într-o varietate de condiții. Un exemplu de utilizare sunt stațiile de încărcare pentru vehicule electrice (EV), în continuuă creștere datorită expansiunii vânzărilor de vehicule electrice la nivel mondial.

În Educație, Samsung continuă să ofere experiențe de învățare hibride cu produsul și soluțiile sale inovatoare. Noul Samsung Flip Pro 2022 (Seria WMB), disponibil în două dimensiuni, 75 și 85 inci, este o tablă interactivă care poate oferi atât profesorilor, cât și studenților, o utilizare îmbunătățită și caracteristici specializate pentru a răspunde nevoilor educaționale în continuă schimbare.

Conectivitatea USB Type-C, recent adăugată modelului Samsung Flip Pro, oferă control video integrat și putere de încărcare de 65W, în timp ce latența tactilă și funcțiile multi touch permit colaborarea simultană pentru până la 20 de persoane. Noul panou de control intuitiv, senzorii de control al luminozității și cele patru difuzoare poziționate în fața și în spatele ecranului îmbunătățesc experiența generală a clasei și permit o comunicare video fără întreruperi într-un mediu de învățământ la distanță sau hibrid. Datorită SmartView+, până la 50 de dispozitive pot fi conectate wireless simultan la display, permițând vizualizarea multiplă a până la patru ecrane, ideal pentru săli de întâlnire mai mari, precum și săli de clasă digitalizate. Tehnologia perfect armonizată face produsul ușor de utilizat de către profesori și studenți deopotrivă.

Site-ul ISE 2022 Virtual Experience permite vizitatorilor să experimenteze în mod virtual produsele și soluțiile de display inovatoare care vor fi prezentate în cadrul acestui eveniment. Pentru mai multe informații despre ecranele și soluțiile profesionale Samsung, vă rugăm să vizitați https://displaysolutions.samsung.com/showcase/virtual-experience/ise-2022. De asemenea, video-ul oficial pe YouTube cu The Wall îl puteți găsi aici: https://youtu.be/2HDaKS62bYA.

Standul Samsung va fi amplasat la Gran Via, Sala 3, 3F600, în Barcelona, în perioada 10-13 mai 2022.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *