Noua Serie ATEN Video Wall cu o paleta vibranta de culori si grafica intuitiva

Distribuie

  • Seria noua de procesoare video de la ATEN pentru video wall a castigat premiul Good Design Award 2023
  • Paleta vie de culori, usor de citit si grafica proiectata pentru a fi intuitiva.

Bucuresti, 12 decembrie 2023 – ATEN International, furnizor mondial de top in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta ca noua sa serie de procesoare video pentru video wall a castigat premiul Good Design Award 2023, una dintre cele mai prestigioase distinctii de design de produs din lume.

Seria de procesoare video ATEN reprezinta o solutie modulara proiectata pentru constientizarea optima in timp real a situatiilor. Cu o capacitate de vizualizare multipla de ultima generatie, procesorul sustine si roteste in mod transparent pana la 16 vizualizari distincte, oferind monitorizare sigura si fiabila din toate unghiurile, asigurandu-se ca fiecare colt ramane in prim-plan si cu atentia deosebita la fiecare detaliu. Acest procesor de top pentru video wall exemplifica mixul dintre tehnologie si utilitate, facilitand un spatiu de lucru inteligent care ajuta foarte mult utilizatorii sa obtina informatii la timp. Proiectat in mod specific pentru medii critice, inclusiv sali de control, centre de transport, centre de interventie in caz de dezastre si sali de lupta, seria de procesoare video ATEN pentru video wall asigura o perspectiva total diferita a situatiei, stimuland procesele prompte si bine informate de luare a deciziilor.

Seria ATEN de procesoare video pentru video wall imbunatateste semnificativ performanta cu scalabilitatea si flexibilitatea sa, putand sa aiba pana la 36 de surse de intrare si 20 de iesire. Din perspectiva scalabilitatii, designul este redundant atat pentru placa de control a CPU, cat si in modulul de alimentare care garanteaza o fiabilitate ridicata. Acest lucru este crucial in medii critice pentru misiuni, jucand un rol crucial in cresterea sigurantei si increderii in sistemele de transport public. In plus, aceasta serie este proiectata pentru a se integra perfect cu o gama diversa de tipuri de surse pe diferite interfete, incluzand cardul HDMI 4K si cardul decodor de streaming. De asemenea, sustine controlul de vizualizare la distanta, imputernicind comandantii sa ia decizii rapide si sa aloce eficient resursele, centralizand toate informatiile relevante pe o singura interfata.

ATEN a castigat trei premii internationale de design in 2023, inclusiv premiul iF Design, premiul Red Dot si premiul Good Design. Privilegiul de a primi aceasta recunoastere deosebita atesta angajamentul durabil al companiei ATEN de a satisface cerintele consumatorilor, de a aborda punctele slabe si este rezultatul clar al cautarii noastre neobosite pe partea de inovatie“, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

“De-a lungul anilor, echipa noastra a creat si a introdus continuu functionalitati si adaptari revolutionare pentru scenarii in schimbare constanta. Procesorul ATEN de video wall, care a primit premiul Good Design, este solutia de varf in linia de produse Pro AV. Capacitatea sa exceptionala de monitorizare in timp real cu vizualizare multipla este potrivita in mod deosebit pentru sarcini critice precum sistemele de transport public. Asigura disponibilitatea 24/7 a sistemului si transparenta informatiilor AV, imbunatatind siguranta si fiabilitatea mediului si asistand ofiterii de comanda in luarea deciziilor cruciale“, a precizat Nicholas Lin, Senior Vice President la ATEN.

Fondat in 1957, premiul Good Design este recunoscut global prin “G-Mark”-ul sau, simbol al excelentei in design in diverse domenii precum produse industriale, arhitectura, software, sisteme si servicii. Comitetul de jurizare din 2023 a apreciat ultima inovatie a ATEN in felul urmator: “Seria de procesoare ATEN pentru video wall prezinta o schema de culori clara, un aspect cu o instantaneitate remarcabila, grafica intuitiva si este usor de parcurs, cum ar fi pictogramele, toate optimizate pentru controlul traficului, siguranta si raspuns la dezastre in transportul public.

Combinarea acestui design UI/UX cu un design hardware rational care elimina risipa, utilizand aliajul de aluminiu pentru corpul principal, reprezinta in mod precis functionalitatea sa majora ca produs pentru servicii de sistem, avand in vedere siguranta si eficienta.”

Castigatorul premiului Good Design Award 2023 – Seria ATEN de procesoare pentru video wall:

  • Procesorul de video wall cu design modular ofera suport pentru pana la 36 de surse de intrare si 20 de iesire.
  • Procesorul real 4K pentru video wall proceseaza surse de pana la 4K 60 4:4:4.
  • Design de redundanta in placa de control a CPU si modulul de alimentare pentru a preveni erorile, asigurand o fiabilitate ridicata in medii critice.
  • Imbunatateste siguranta sistemelor de transport prin asigurarea disponibilitatii 24/7 a sistemelor esentiale.
  • Suport pentru pana la 16 vizualizari multiple distincte si fara restrictii, permite suprapunerea ferestrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *