Parfum misterios Unplugged Man

Distribuie

Conceptul unplugged se referă la muzică, la proprietatea unui instrument care poate scoate sunete fără amplificare electronică, spre exemplu o chitară acustică. După cum bine intuiți, denumirea parfumului Unplugged Man, ne duce cu gândul la o tipologie de bărbat sigur pe el, autentic.

Denumirile fiecărui parfum, ca și ingredientele din care sunt realizate, au fost atent alese, pentru ca emoția finală să fie unică. Exact ca notele unei chitare acustice, parfumul  misterios Unplugged Man propune drept note de top, portocala și ananasul; apoi ne învăluie subtil cu note de mijloc din lemn de santal, note florale, fructe de pădure și patchouli, un ulei esențial, pur. Esența uleiului de patchouli este apreciată pentru notele pământii, lemnoase, învăluite parcă în fum și mister. O esență potrivită unui bărbat direct, care dorește să își exprime intens masculinitatea, dar care alege să rămână totodată și într-un con de umbră. Notele de bază ale acestui parfum sunt chihlimbarul si moscul. Știm prea bine cât de deosebit este chihlimbarul atât în ceea ce privește bijuteria purtată deseori de doamne, cât și în materie de parfumuri sub formă de esență; chihlimbarul fiind de fapt o rășină cu un miros puternic.

Parfumul evidențiat se regăsește în categoria parfumurilor fresh, plăcute mirosului, ușor de înțeles, exact ca notele unui instrument unplugged, care sunt mai ușor de perceput spre deosebire de intensitatea notelor unui instrument electric.

Promoțiile parfumurilor Unplugged Man

Parfumul cu tente mistice Unplugged Man se regăsește în categoria promoțiilor, doar în această perioadă. Vă recomandăm cu multă încredere să îl testați și să simțiți pe propria piele că ceea ce exprimăm prin cuvinte capătă o altfel de intensitate în realitate. Însă noi nu ne rezumăm doar la prețuri, deoarece nu întotdeauna un parfum scump este și unui bun. De-a lungul anilor cele mai consacrate parfumuri erau realizate prin formule ieftine, dar cu finalitate măreață. Acest parfum arabesc este încadrat la categoria de cinci stele, fiind un parfum atractiv încă de la primul miros. Ceea ce vă exprimăm în aceste rânduri nu sunt simple cuvinte, deoarece fiecare bărbat trebuie să dețină aceste mici secrete în bagajul său de cunoștințe, pentru a aduce un plus imaginii personale. Acest parfum de nișă este realizat din esențe de calitate absolută, care vor persista mult timp de acum înainte.

Alegerea unui parfum trebuie să se realizeze în mod natural, așadar simțurile sunt cele care te vor ghida spre ceea ce ți se potrivește. De asemenea este importantă o bună testare, deoarece  pielea diferă de la om la om, prin diferența de ph, așadar este bine să simțim fiecare parfum pe propria piele. Parfumul se aplică în zonele cele mai calde ale corpului, gât, piept, încheietura mâinii, chiar și pe păr. Uleiurile produse de scalp, vor face ca esența parfumului să reziste mult mai mult timp.

Acum că știți cum să alegeți un parfum și ce aspecte sunt esențiale atunci când alegem anumite esențe, echipa de consultanță Emper vă așteaptă să comandați cu încredere produse excepționale, care vor aduce bucurie și rafinament în viețile dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *